Wlad 20 Posted October 3, 2018 Report Share Posted October 3, 2018 Vesper set tady nenafarmi nikdo dokud tu bude hrat 50+ lidi dyt je tu problem sundat valika/antika nicmene Emca stejne vyse pise ze se nemate ceho bat old shrine pojede porad takze muzete byt uplne v pohode ted si tady budem vylivat srdicko jen my co by jsme chteli novy server Quote Link to post Share on other sites
argot 11 Posted October 3, 2018 Report Share Posted October 3, 2018 13 minutes ago, Wlad said: Vesper set tady nenafarmi nikdo dokud tu bude hrat 50+ lidi dyt je tu problem sundat valika/antika nicmene Emca stejne vyse pise ze se nemate ceho bat old shrine pojede porad takze muzete byt uplne v pohode ted si tady budem vylivat srdicko jen my co by jsme chteli novy server Jen orientacni otazka primo na tebe ,proc chces novej servr a nestaci ti upgrade na H5 Quote Link to post Share on other sites
Wlad 20 Posted October 3, 2018 Report Share Posted October 3, 2018 3 minutes ago, argot said: Jen orientacni otazka primo na tebe ,proc chces novej servr a nestaci ti upgrade na H5 Hele popravde ja vubec H5 nemam rad me bavi takove ty pvp na varka/ketra/hb... tady jede tak oly a farma atri crystalu coz me nebavi X dni cekat abych pak mohl behat v ulickach a sbirat plaminky pvp o WB uz nejsou vubec a lidi maji skoro full boss i na petech Quote Link to post Share on other sites
argot 11 Posted October 3, 2018 Report Share Posted October 3, 2018 1 minute ago, Wlad said: Hele popravde ja vubec H5 nemam rad me bavi takove ty pvp na varka/ketra/hb... tady jede tak oly a farma atri crystalu coz me nebavi X dni cekat abych pak mohl behat v ulickach a sbirat plaminky pvp o WB uz nejsou vubec a lidi maji skoro full boss i na petech Jo kazdej si na ty hre oblibi to svoje to je jasny ,H5 je sice uspechana na exp ale kdyz se preskoci Freya je tam hodne novejch veci o ktery se daji svadet boje.Tak tos nebyl asi minulou nedeli ve hre bylo pekny pvp o Baiuma ,obcas se povede 1 Quote Link to post Share on other sites
filipengl 3 Posted October 3, 2018 Report Share Posted October 3, 2018 Celé jsem to přečetl a je mi až k pláči když "ToP klan LR" při aktivitě 30 lidí nezvládá Antharase a Valíka. Trochu Vás vrátím do reality. Snad to co je na screenu poznáte a začnete přemýšlet nad tím jestli tento chronicle máte dohraný nebo ne. Já osobně ještě Beletha nesjel. Valíka a Antika sjiždí dva klany z toho v jednom jsou cca 4 lidi "aktive" a v druhým cca 10. Tak začněte něco dělat ;). Jinak jsem velice rád za stabilní server a i za to, že pojede nadále s pravděpodobným updatem na H5. Rozhodně bych znova nikde nezačínal a to si myslím, že ani většina mých spoluhráčů. 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Pattres 0 Posted October 3, 2018 Report Share Posted October 3, 2018 k placu je to pismenkove PVP co si sem dotiahol z hry... a hlavne netreba zabudnut ze server sa nesklada len z 2-3 velkych klanov takze je uplne odveci ze na dalsie chronicle musi mat hrac absolvovaneho antika/valika, alebo ine niekym urcene zalezitosti z hry Quote Link to post Share on other sites
filipengl 3 Posted October 3, 2018 Report Share Posted October 3, 2018 Rozhodně netvrdím, že každý musí mít Antíka/Valíka, ale pokud si přečteš celý topik, tak někteří tyto šperky považují za nedosažitelné i v "Top" klanu. My na sjetí Antíka/Valika taky nemělí full WB logicky, takže nevidím důvod proč WB šperky a nebo to, že je někdo přefarmený víc než ostatní automaticky vyvolává zavist na místo nějakého "herního progresu". Protože z předchozích příspěvků je patrné, že právě náskok ve WB vyvolává pocit v lidech, že když by se udělal wipe(jakože nebude), tak by na tom byli po třech měsících jinak. Myslím, že není nerealné sjet Antíka i Valíka, jen se musí chtít a udělat si na to čas. O ničem jiném to není. Quote Link to post Share on other sites
Yendax 3 Posted October 3, 2018 Report Share Posted October 3, 2018 4 hours ago, argot said: Rb sperky jsou nedilnou soucasti tehle hry ,to by se taky mohly zrusit CS aby nikdo nemel vyhodu manoru z hradu, nebo Hero ,protoze hero skily to je vetsi vyhoda v pvp nez rb sperk.Brecite, ze se nudite a nemate co delat jen cekate na upgrade a postavate po mestech,ja se ptam kolik z vas ma vesper set ,kolikrat jste zabily Beletha nebo Ekimuse,porad je co vylepsovat a dosahnout neceho vic.Chcete nechat smazat servr, ktery bez problemu bezi dva roky ,protoze urcita cast hracu veri ,ze kdyz budou vsichni zacinat od nuly tak se dostanou do top postav na servru a budou na tom lip.Nebo vam chybi pvp,proc tedy neprijmete--nerozdate wary.Proc jste dva roky zabijely statisice mobu a piplaly si ty svoje postavy ,kdyz vam je lito prijit o 5% tydne pri war.Ze vam to neni lito ,kdyz tady brecite za wipe a uplny smazani. Muj nazor je, ze kdo ma cas a tu hru ovlada ,tak stejne vzdy o dost predbehne ty ostatni .Nehlede co jsem cetl a psalo se tu ,tak padnul i navrh ze novy servr H5 bude nejen donate ale taky se po roce udela wipe.Ten kdo nedosahl po dvou letech na shrine ani na vesper gunu nebo dynasty armor ,tak ani na H5 do roka nic nevytvori a jeste bude nastvanej za wipe .Jsou hraci, ktery nemaji cas nebo uz chut zacinat porad odznovu a i kdyz prestaly na Shrine hrat ,obcas se vraceji a pokracuji tam kde prestaly,dokonce novy lidi mi psali ze tady ted zacali hrat ,protoze se jim libi ze dva roky tady nebyl wipe .Rozhodne bych Shrine nevypinal,naopak dal bych sem co nejdriv upgrade na H5,vychytal mouchy a po case treba druhej servr s donate na rocni wipe pro nolifery . Je sice hezký že odpovídáš mě ale když si to přečteš od začátku tak píšu že mi je jedno jestli bude starý nebo nový server ale ať je jen jeden ale Emča už odpověděla že bude starý a na nový není , ten nový by stoho stareho ukradl lidi a bylo by dobré někde oznámyt že nový nebude a bude upgrade ten starý na H5 aby ty lidi co čekají na nový server věděli že mužou jít hrát na starý a chtělo by to odpočet toho upgrade . Nikdo sem nepřijde pokud nebudou nějaký jistoty to je jen muj názor . Záčíná teď spousta serverů co se snaží nakrást lidi . Co se týče RB šperků ty sou mi u prdele na klan akce nechodim sem ženatý a mám dvou letou dcerku takže se z manželkou střídám v uspávání atd a mám dvousměnou pracovní dobu . 1 Quote Link to post Share on other sites
filipengl 3 Posted October 3, 2018 Report Share Posted October 3, 2018 Souhlasím s odpočtem je to dobrý nápad, ale jestli sami neví jak to budou stíhat, tak je to těžké Quote Link to post Share on other sites
vacicak 3 Posted October 4, 2018 Report Share Posted October 4, 2018 50k pokud hodis reklamu vyberes pred startem jak nic. kdyz vezmu jen moji partu co ted jde hrat na sroubkuv IL tak sme zaplatili 10k ve 12 lidech jen za barevny nicky. pokud probehne update staryho serveru tak nikdo novej neprijde Quote Link to post Share on other sites
fuzzer 0 Posted October 4, 2018 Report Share Posted October 4, 2018 lidi co tu hrali a z nejakeho duvodu odesli tak se ti nevrati podle me at tam das treba h5 totalne bez bugu a lidi co cekaji na novy server h5 ti tu taky nezacnou uz to pochopte prosim Quote Link to post Share on other sites
fuzzer 0 Posted October 4, 2018 Report Share Posted October 4, 2018 protoze proc zacinat nekde kde lidi hraji 2 roky kdyz tam muze hrat tak 200 lidi cca tipuji Quote Link to post Share on other sites
Yendax 3 Posted October 4, 2018 Report Share Posted October 4, 2018 Raid fight bežel 5 roku možná jestě běží bez vipe a lidi se tam střídali a i po třech letech tam přicházeli nový lidi a H5 je lepší než Interlude sux. Quote Link to post Share on other sites
Wlad 20 Posted October 4, 2018 Report Share Posted October 4, 2018 51 minutes ago, vacicak said: 50k pokud hodis reklamu vyberes pred startem jak nic. kdyz vezmu jen moji partu co ted jde hrat na sroubkuv IL tak sme zaplatili 10k ve 12 lidech jen za barevny nicky. pokud probehne update staryho serveru tak nikdo novej neprijde pockej pockej to mi nejak nevychazim za vip nick je 500,- kdyz si to vynasobim dvanacti hracema furt se na tech 10k nemuzu dostat Quote Link to post Share on other sites
Waltari 18 Posted October 4, 2018 Report Share Posted October 4, 2018 ti co odesli,tak odesli jenom z duvodu ze tu proti tem preenchantovanejm charum nemaji zadnou sanci, a dokud to tak bude, tak podle me to lepsi nebude,takovy zacarovany kruh. Quote Link to post Share on other sites
Jorn 120 Posted October 4, 2018 Report Share Posted October 4, 2018 Novy server se samozrejme budem snazit udelat, ale bohuzel to nebude tak brzo, jak jsme puvodne chteli. Mrzi me to, ale bohuzel osobni zivot mi ted nedovoluje moc se tomu venovat (prace, male dite, stavba domu, do toho jeste manzelka zacala studovat vysku ...). @vacicak Udelat donate predtim, nez neco spustime - s tim samozrejme pocitame - ale i tak potrebujem pocatecni investici, abychom meli na cem server aspon testovat. Pronajem zeleza vychazi na cca 6-7 tisic mesicne. Quote Link to post Share on other sites
argot 11 Posted October 4, 2018 Report Share Posted October 4, 2018 (edited) 5 hours ago, Waltari said: ti co odesli,tak odesli jenom z duvodu ze tu proti tem preenchantovanejm charum nemaji zadnou sanci, a dokud to tak bude, tak podle me to lepsi nebude,takovy zacarovany kruh. To je presne ono, radeji odejit nebo to nechat smazat misto snahy.Proc se tedy taky nepreenchantej .I sem porad chodi novy lidi a to hlavne z duvodu ze servr je stabilni,temer bez bugu a hlavne bez wipe. Edited October 4, 2018 by argot 2 Quote Link to post Share on other sites
argot 11 Posted October 5, 2018 Report Share Posted October 5, 2018 On 3. 10. 2018 at 17:49, Wlad said: Vesper set tady nenafarmi nikdo dokud tu bude hrat 50+ lidi dyt je tu problem sundat valika/antika nicmene Emca stejne vyse pise ze se nemate ceho bat old shrine pojede porad takze muzete byt uplne v pohode ted si tady budem vylivat srdicko jen my co by jsme chteli novy server Valika/Antika neni na Shrine problem sjet a pokud chces, tak ti napisu ve hre az zase pujdem na Ekimuse 😋 1 Quote Link to post Share on other sites
Wlad 20 Posted October 5, 2018 Report Share Posted October 5, 2018 45 minutes ago, argot said: Valika/Antika neni na Shrine problem sjet a pokud chces, tak ti napisu ve hre az zase pujdem na Ekimuse 😋 To je dobry díky GL & HF Quote Link to post Share on other sites
k0ntra 11 Posted October 5, 2018 Report Share Posted October 5, 2018 Hi, I know this is cz section but can someone explain what the staff is saying because ppl who dont speak this language dont understand and I guess this matter is important. Thanks. Quote Link to post Share on other sites
sunshine 8 Posted October 6, 2018 Report Share Posted October 6, 2018 There was some sort of speculations and many advices for GM u know 🙂. U must recognize this was all about H5 comeing. But better GM´s will spoke to u firs. Quote Link to post Share on other sites
vacicak 3 Posted October 7, 2018 Report Share Posted October 7, 2018 On 4. 10. 2018 at 11:22, Wlad said: pockej pockej to mi nejak nevychazim za vip nick je 500,- kdyz si to vynasobim dvanacti hracema furt se na tech 10k nemuzu dostat jako ze treba nekdo dal vic nez 500? Quote Link to post Share on other sites
Kermit 0 Posted October 8, 2018 Report Share Posted October 8, 2018 Já osobně bych víc než h5 chtěl někdy vidět cz L2 classic server na nízkých ratech bez donate:) párkrát jsem classic zkoušel a moc se mi líbí Quote Link to post Share on other sites
Yendax 3 Posted October 14, 2018 Report Share Posted October 14, 2018 On 8. 10. 2018 at 10:42, Kermit said: Já osobně bych víc než h5 chtěl někdy vidět cz L2 classic server na nízkých ratech bez donate:) párkrát jsem classic zkoušel a moc se mi líbí Co je na Classicu dobrého naznám ten chronicle . Ja bych si rad zahral Erteya ale to to nikde nejdou low rate servery . Quote Link to post Share on other sites
Kermit 0 Posted October 14, 2018 Report Share Posted October 14, 2018 41 minutes ago, Yendax said: Co je na Classicu dobrého naznám ten chronicle . Ja bych si rad zahral Erteya ale to to nikde nejdou low rate servery . je to jine low raty jsou opravdu low raty par novych skilu ostatni skily funguji jinak hodne zavisi na lvlu postavy vs moba/nepřitele každej skill je nejak užitečny dokonce i jedy. lidi na low ratech víc expi v pt hodne mě bavilo vlakovani na clasiku. vlakuje se tam hodně je to nejvic efektivni pro pt Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts