Waltari

Members
  • Content Count

    195
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Waltari last won the day on July 9 2018

Waltari had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

1 Follower

About Waltari

  • Rank
    Discarded Guardian

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Waltari

    Login problems

    login online but not working...
  2. Waltari

    Belt

    Emco a jake presne staty to dava? me se to nepovedlo nikde bohuzel najit, tak bude nejlepsi kdyz to asi dostaneme primo z db.. Dekuji
  3. Waltari

    Disconect

    Hm tak to vypada ze bude problem nekde v routovani,takze u kazdeho jedince ktery ma problemy at si necha pusteny ping a kdyz to zacne at pusti tracert at muzeme zjistit kde je problem.
  4. Waltari

    Disconect

    od tveho postu jsem nechal bezet pingy jak u me na PC tak na serveru a main ma nejvic vypadku (78 pingu) alt 4 pingy a FR bez vypadku. Jinak v 16:55:27 bylo 15 pingu ztracenych na main. //edit muj tracert http://prntscr.com/mfodos
  5. Waltari

    Nabijeni SC

    Tak to by me zajimalo tedy ktery je ten pravy 😄 protoze jsme fakt sejmuly vsechny druhy a ani jeden se nechytl. No ja se tam podivam a napisu loc at zjistime kde je chyba ok?
  6. Waltari

    Nabijeni SC

    @saladin ye but we need 11-12 SCs first 😄
  7. Waltari

    Nabijeni SC

    podle dropu/spoilu ano. vim ze jsou asi 3 druhy, ale vim ze to nabiji ten ktery ma MA keye na spoil, coz to by sedelo, ale bohuzel ani tak.
  8. Waltari

    Nabijeni SC

    Ahojte, Vcera jsme sli na Trexe ze si nabijeme SC (11-12) Zabili jsme jich asi 8 a ani jeden krystal nedostal vyssi level.. podle zde napsanych sanci na nabiti nikoliv to nevyslo, kde je problem? zde mam tabulku podle ktere to beru, je spravne? ci je to chyba tabulky? Antharas 13, 14, 15, 16 party 100 % Frintezza 13, 14, 15, 16 party 100 % Valakas 13, 14, 15, 16 party 100 % Queen Shyeed 13, 14, 15, 16 one member 10 % Hekaton Prime 11, 12, 13, 14, 15 one member 5 % Giant Marpanak 11, 12, 13, 14, 15 one member 3 % Gwindorr 11, 12, 13, 14, 15 one member 3 % Gorgolos 11, 12, 13, 14, 15 one member 3 % Last Titan Utenus 11, 12, 13, 14, 15 one member 3 % Water Spirit Lian 13, 14, 15 one member 10 % Tiat 15, 16 party 10 % Ekimus 15, 16 party 10 % Beleth 15, 16 party 10 % Ember 13 party 1.8 % Stakato Nest bosses 11, 12, 13, 14 one member 3 % Chaos Golem 11, 12, 13 one member 3 % Baium 11, 12 party 100 % Anakim 11, 12 party 100 % Lilith 11, 12 party 100 % Zaken night 11, 12 party 100 % Zaken day 11, 12 party 10 % Tyrannosaurus 11, 12 one member 100 % Sailren 11, 12 one member 16.4 % Roaring Skylancer 11, 12 one member 16.4 % Beast Lord Behemoth 11, 12 one member 16.4 % Crokian Padishah Sobekk 11, 12 one member 16.4 % Meanas Anor 11, 12 one member 16.4 % Eilhalder von Hellmann 11, 12 one member 16.4 % Antharas Priest Cloe 11, 12 one member 16.4 % Baylor 14 party 100 % (0.2 % chance for normal, 99.8 % chance for cursed) Anakazel (Delusion Chamber) 13, 14, 15 one member 20 % Anakazel (Dimensional Rift) 13 party 13 %
  9. Waltari

    WTB LIST

    BEWS 550kk @Griffin