L2 Shrine strongly condemns the aggression of the barbaric russian federation. 🇺🇦 Slava Ukraini! 🇺🇦

Aleaiactaest

Members
  • Content Count

    38
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Aleaiactaest

  • Rank
    Wolf
  • Birthday January 2

Recent Profile Visitors

1181 profile views
  1. Why ask for UnBan? You guys already created new accounts, so why bother with banned characters. Or you are too weak to start again without your gear,,
  2. With my fighter i was killed in one shot. Mcrit around 4900. VOS is for mages not for fighters. So, dont go there without anti-magic
  3. tak podla vás to je normálne, že sa to tam každý deň hemží timito agro mobmi? Podľa mňa je to takto moc custom pre tých čo robia ten quest na clan level 5 a obtažuje to low hráčov, čo by tam radi chodili na iné questy.
  4. Tieto quest monstra majú pekný agro radius. Podobne ako tí duchovia v cemetery aj títo menia target a idú po najslabšom v parte, takže vlk je obvykle hned dole. To by ma ani tak netrápilo, ale napriek tomu, že Imperial Slave sú rovnecennými nepriateľmi ako ostatní v tejto lokácií, narozdiel od odstatných nedávajú žiadne expy, loot a nedajú sa ani manoriť. Aj v krume tomu nebolo inak. Quest monster, ale leader a agro. Napadne vás a keď ho chcete sundať, tak vás napadne jeho ochranka. Po vymlátení ale nedostanete nič.
  5. No a čo tie agro quest monštrá.. Aký to má zmysel, keď ich je 20 na kope, nedajú sa manorit, nic nedropujú ani nedávajú expi? Len žerú expi petovy, šoti a nervy.
  6. No vidíš a nepremýšlal si nad tým, že by tam bol práve ten problém? Alebo to fakt veríš tomu, že je problém len medzi tvojou stoličkou a klávesnicou..
  7. a čo tie ostatné pc na ktorých si to skúšal, aké majú parametre?
  8. klan lídry porád remcajú a spamujú klan chat keď je treba ludí a keď je možnosť to zmeniť, tak držia hubu
  9. I think it would be awesome, when i type /afk and you get a message when you pm me that i am afk. And more awesome, when my mates could see somehow in our clan player list, that i am away. I believe clan leaders and eventers will appreciate "afk system" for their events.
  10. ,it looks like there's much more retards, which creates unnecessary posts. Otherwise Pretend like I said nothing.
  11. Kedy ho spustíte? Už zajtra alebo až v pondelok?
  12. DC helm recipe alpine buffalo 4x hp - the mystic version
  13. Máš tam linknutý 2x ten istý obrázok. Niesom síce odborník do pc, ale osobne preferujem názor, že radšej si to doma urobím sám, ako by mi to mal urobiť niekto druhý. Zaujímalo by ma, jaky druh pripojenia máš: Kabel-krabička-pc alebo wifi-krabička-pc? Vieš, nemusí byť ani problem medzi stoličkou a klavesnicou ako tu v tvojom prípade, ono sa ta odozva môže stratiť po ceste od serveru vďaka počasiu niekde medzi. A môžno to je grafickou ktorá nestíha spracovávať údaje čriev tvojho pc. Ono môže byť 1000 dôvodov prečo ti to blbne a pritom to môže byť prkotina, ako napr. priorita v správcovi. Ak sa
  14. for my luck, it takes about 5 hours. But it is still better as i hear somebody spoiling it for a week