Emca 306 Posted October 21, 2017 Report Share Posted October 21, 2017 Zde můžete diskutovat o eventu. Quote Link to post Share on other sites
SexSlayer 32 Posted October 22, 2017 Report Share Posted October 22, 2017 Emča, Spomínaś jak som ti hovoril, že neni dobré dávat update tesne pred CS/TW ? To bolo tak dva týždne zpátky. Ty si ho tam pak i tak narvala, takže všetci co mali nalogovaných min. 8 oken a chceli otvorit deviate, museli shodit všetkych 8, dát update a znova. To isté sa zopakovalo i včera. Tesne pred TW si tam dala update. No moc to človeka nepotešilo.. ale co už, asi to bolo schválne. Však proč nekoho nenaštvat pred tw? S eventom to súvisí tak, že minule sme chceli event s acessory doplňkami čo si vlastne i spustila, ale stým rozdielom, že sa jednalo o shadow doplnky. Tak by ma zaujímalo či i tento event bude stát za velký extrement jak minule.. alebo budú tie doplňky na stálo? Neviem si predstaviť, že by waltariho vysnívaní slamenný klobúk bol len na pár hodin... Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted October 22, 2017 Author Report Share Posted October 22, 2017 Vzhledem k tomu, že se neměnil extend.dll, není potřeba vypínat všechna okna, tak nechápu, jaký s tím může mít kdo problém. S odměnama se neboj, tentokrát jsou opravdu hodnotné. Quote Link to post Share on other sites
SexSlayer 32 Posted October 22, 2017 Report Share Posted October 22, 2017 vypat okna musíš, pretože ak je nevypneš, nezapneš dalšie. Musíš ich vypat, dát update. A znova spustit. Ja sa tak ani nebojim či budú hodnotné alebo ne, ale či budú shadown jak posledne. Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted October 22, 2017 Author Report Share Posted October 22, 2017 25 minutes ago, SexSlayer said: vypat okna musíš, pretože ak je nevypneš, nezapneš dalšie. Musíš ich vypat, dát update. A znova spustit. Ja sa tak ani nebojim či budú hodnotné alebo ne, ale či budú shadown jak posledne. Nemusíš. Pokud není update v některém z dll souborů nebo v l2.exe, ale jen v .dat, tak ten update můžeš udělat aniž bys vypínal okna, co máš aktuálně puštěná. Shadow to nebude. Quote Link to post Share on other sites
SexSlayer 32 Posted October 22, 2017 Report Share Posted October 22, 2017 Díky Quote Link to post Share on other sites
xorc 0 Posted October 26, 2017 Report Share Posted October 26, 2017 Ahoj, Jak se dají naučit recepty 70% a 100% na craft Event itemů tak, aby je mohli z mé postavy craftit ostatní ? Mám je naučené v common craftu pouze... Quote Link to post Share on other sites
mirage 13 Posted October 26, 2017 Report Share Posted October 26, 2017 Actions (Alt+C) => General Manufacture /generalmanufacture Quote Link to post Share on other sites
Waltari 18 Posted October 28, 2017 Report Share Posted October 28, 2017 Tak teda vesti saskarnu jsem jeste snad nezazil. asi ze 300 itemu mi padly 2 high grade sutry a krasna odmena typu GHP ktere jsem dostal i za cokoliv jineho, tak koukam z toho eventu cokoliv ziskat asi nejde. Nic proti, event = dobry napad ale hodne lidi na to nadava. Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted October 28, 2017 Author Report Share Posted October 28, 2017 Díky za zpětnou vazbu, možná to trochu upravíme Quote Link to post Share on other sites
SexSlayer 32 Posted October 28, 2017 Report Share Posted October 28, 2017 Viete že: V najčastejšej fráže, ktorú hráči oblubujú používať pri osobnom dojme alebo pri jeho ohodnotení sa nachádzajú takmer vždy tie isté slová, no niekedy i v rôznom poradí? Jedným z najčastejšie používaním slovom je slovo h*vno. Zaujimavosťou je, že akokolvek sa zmení tvar vety, slovo h*vno zostane nezmené. Podobne to vnímam i s eventom. Akokolvek ho upravíš, stále bude stát za h*vno. Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted October 28, 2017 Author Report Share Posted October 28, 2017 @SexSlayer přestaň už se chovat jako chuj, jinak event ti nikdo nenutí, klidně ho můžeš ignorovat Quote Link to post Share on other sites
SexSlayer 32 Posted October 28, 2017 Report Share Posted October 28, 2017 len som zreferoval to čo si myslia o evente iný. Či ho budem ignorovat alebo ne je moja vec za prvé, za druhé díky za zpäťnú vazbu a nemáš zač za tú moju. A ak si toto myslíš, že sa chovám jak chuj, tak budiš, vždy som ťa bral za vzor. Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted October 28, 2017 Author Report Share Posted October 28, 2017 @SexSlayer jsem líná snažit se pochopit, co jsi napsal, ale mám pocit, že mě začínáš štvát. Ber to jako varování. Quote Link to post Share on other sites
Zero 9 Posted October 29, 2017 Report Share Posted October 29, 2017 (edited) Ehmmm ako z High Green sutru som dostal Fresh Fruit Cocktail?! Drop rate QI je nizky (fajn to este beriem je to event...) potom je tu este nejaka random sanca na L/M/H grade crystal.... a ak ma clovek to stastie ze dostane High este je dalsi random z celej skupiny danej farby?! omg... Ako pisal(a) Waltari: Nic proti, event = dobry napad ale hodne lidi na to nadava. Edited October 29, 2017 by Zero Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted October 29, 2017 Author Report Share Posted October 29, 2017 Zvedli jsme drop rate těch itemů (z 5 na 13 %), tak snad to bude lepší Quote Link to post Share on other sites
SexSlayer 32 Posted October 29, 2017 Report Share Posted October 29, 2017 nestači mi nič viac než sa široko pousmiať. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts