Yooyoo 20 Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 (edited) Hi, we have created a clan here. Its mainly group of few friends but we are open to new faces. If you wanna join us and have some fun, pm ingame to Vousac, Keke, Wokir. See ya there. CZ/SK Ahoj, založili jsme tu klan LastRun. Jsme víceméně parta kamarádů a jsme otevření novým lidem. Nijak to nehrotíme, jedeme si svoje. Jestli má někdo zájem hrát v českém klanu, tak se k nám můžete přidat Ve hře pm Vousac, keke, Wokir Edited June 7, 2017 by Yooyoo Quote Link to post Share on other sites
Yooyoo 20 Posted October 11, 2016 Author Report Share Posted October 11, 2016 (edited) Již několik dní zpět se nám podařilo dosáhnout klan lvl 5 a pomalu pokračujeme dál. Ve večerech se nás sejde celkem dost online pro společné akce. Hledáme další aktivní hráče, ideálně supporty, ale nepohrdneme ani nikým jiným. kdo hraje aktivně. Ideálně 55+. Akademku máme také stále otevřenou. Kdo by se chtěl přidat, stačí ve hře napsat na Vousac, Explo, Keke, Wokir. We got clan level 5 already and we have pretty nice online in the evening. We are looking for new active people. Edited October 11, 2016 by Yooyoo Quote Link to post Share on other sites
Yooyoo 20 Posted October 13, 2016 Author Report Share Posted October 13, 2016 Jako první klan na serveru jsme dosáhli clan lvl 6. Plánujeme první gardu a stále hledáme další lidi. Bereme supporty, damage dealery, farmy. Všichni jsou vítáni. Napište ve hře! As a first clan on server we have succesfully finished clan lvl 6 and we are still looking for new members. Be it support or DD, we take all of you Quote Link to post Share on other sites
Wlad 20 Posted October 15, 2016 Report Share Posted October 15, 2016 A máme CH v Goddu Quote Link to post Share on other sites
Yooyoo 20 Posted October 15, 2016 Author Report Share Posted October 15, 2016 Aktuální informace: 1. Nabíráme aktivní supporty (hlavně BD a SWS) 2. Máme první gardu. 3. Získali jsme CH v Goddardu Actual informations: 1. We are looking for active supports (mainly BD and SWS) 2. We have created first royal guard so we can take more people in! 3. We got a clanhall in Goddard town Quote Link to post Share on other sites
Wlad 20 Posted October 24, 2016 Report Share Posted October 24, 2016 A máme hrad Dion Quote Link to post Share on other sites
Wlad 20 Posted October 31, 2016 Report Share Posted October 31, 2016 Stale nabíráme aktiv BD/SWS, dýky/mage/luky... Quote Link to post Share on other sites
Aphr0 5 Posted November 9, 2016 Report Share Posted November 9, 2016 Krásné dopoledne všem přeji, a chci se tímto omluvit všem hráčům a hlavně celkově klanu jako takovému, že jsem nehrál více než 2 týdny. Bohužel jsem měl náročný pracovní program a ještě jsem byl bez notebooku. Počínaje dneškem, nejdéle zítřkem, se zase vracím k relativně pravidelnému hraní. ...Je mi jasné, že za ty 2 týdny jsem se mohl ozvat dřív a že jste mi nejspíše vyhodili postavy Maiev (SH) a Aphr0 (budoucí BD) z klanu, aby nezabíraly sloty pro nové hráče, ale byl bych moc rád, kdyby jste mě mohli nabrat zase z5. Ještě jednou se moc omlouvám a doufám, že mě přiberete zpátky. Quote Link to post Share on other sites
Yooyoo 20 Posted November 9, 2016 Author Report Share Posted November 9, 2016 Ahoj, pohoda. Napiš ve hře na lidi Vousac, Wlad, Wokir, Explo atd a nabereme te. Quote Link to post Share on other sites
Yooyoo 20 Posted November 9, 2016 Author Report Share Posted November 9, 2016 Zároveň jsme stále (již vice jak týden) jediný klan na serveru s lvl 7 z čehož vyplývají i některé clan skilly a bonusy z nich. Hledáme aktivní hráče, bishopy, lukaře, mágy, supporty. Dejte vědět ve hře. Quote Link to post Share on other sites
Wlad 20 Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 lf bishe Quote Link to post Share on other sites
JohnPoun 0 Posted December 6, 2016 Report Share Posted December 6, 2016 Ahoj, právě jsem začal hrát na serveru a rád bych se k vám přidal. Budu hrát bishe. L2 hraju už pár let. Od C4,IL, gracia, freya H5 a chvíli i na ofiku ale to mě moc nebavilo. Hraju podle možností, protože pracuju na směny. Pokud budete chtít, pm ve hře "GravityShow a nebo tady no forku. Quote Link to post Share on other sites
Yooyoo 20 Posted December 6, 2016 Author Report Share Posted December 6, 2016 Ahoj, někdo od nás se ti určitě ozve ☺ Quote Link to post Share on other sites
argot 11 Posted December 23, 2016 Report Share Posted December 23, 2016 Ahoj vsem v klanu.Omlouvam se ,ale nadchazejici svatky a hodne prace, me brani abych se lognul do hry.Pristi tyden to snad uz bude volnejsi a budu moc hrat zase na plno. Quote Link to post Share on other sites
Wlad 20 Posted January 14, 2017 Report Share Posted January 14, 2017 nabirame aktiv lidi Quote Link to post Share on other sites
Graddy 9 Posted January 14, 2017 Report Share Posted January 14, 2017 (edited) Nabor aktiv EE/SE/SWS Edited January 14, 2017 by Graddy Quote Link to post Share on other sites
Doc 8 Posted January 16, 2017 Report Share Posted January 16, 2017 CZ/SK only tho? ;p Quote Link to post Share on other sites
Wlad 20 Posted January 17, 2017 Report Share Posted January 17, 2017 ye Quote Link to post Share on other sites
Wlad 20 Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 Nabiráme aktiv bishe / ee / se / sws / nuky / luky Vymenou za Vasi aktivitu Vam budou denni clan akce, pomoc s eq, clan skilly a vcelku pohodová parta dospelych pracujicich lidi... + jeden malý afkujíci kiddo warrior 3 Quote Link to post Share on other sites
Aleaiactaest 5 Posted February 19, 2017 Report Share Posted February 19, 2017 Ahoj! Som tu nový a vaše klanové vlákno ma oslovilo. Preto by som bol veľmi rád ak by som sa k vám mohol pridať. Hru som len teraz stiahol, takže ešte nemám ani len jednu postavu. Rád by som hral classu, ktorú vo svojom tíme oceníte, avšak s hore uvedením classami " bishe / ee / se / sws / nuky / luky " skúsenosti nemám, preto by som Vás poprosil aby ste mi poradili, ktorú z nich by ste nováčikovy doporučili. Ak sú všetký až moc náročné pre zelenáča ako som ja, nevadí, skúsim sa prispôsobiť ku classe, ktorá je najviac potrebná. A prepačte, že moc pismenkujem, ja už som raz taký Quote Link to post Share on other sites
Wlad 20 Posted February 19, 2017 Report Share Posted February 19, 2017 12 hours ago, Aleaiactaest said: Ahoj! Som tu nový a vaše klanové vlákno ma oslovilo. Preto by som bol veľmi rád ak by som sa k vám mohol pridať. Hru som len teraz stiahol, takže ešte nemám ani len jednu postavu. Rád by som hral classu, ktorú vo svojom tíme oceníte, avšak s hore uvedením classami " bishe / ee / se / sws / nuky / luky " skúsenosti nemám, preto by som Vás poprosil aby ste mi poradili, ktorú z nich by ste nováčikovy doporučili. Ak sú všetký až moc náročné pre zelenáča ako som ja, nevadí, skúsim sa prispôsobiť ku classe, ktorá je najviac potrebná. A prepačte, že moc pismenkujem, ja už som raz taký ve hre pm explo,wokir,wlad,keke pokud se hrou nemas moc zkusenosti doporucuju sws... ve hre budem nejspis az zitra zatim se mej Quote Link to post Share on other sites
Yooyoo 20 Posted March 3, 2017 Author Report Share Posted March 3, 2017 Nabíráme do akademky s odměnou!!! Pm ve hře TonyStark, GravityShow, Riddley, Explo, Wokir, EleanorAbernathy Quote Link to post Share on other sites
porem 18 Posted March 13, 2017 Report Share Posted March 13, 2017 (edited) Infopost: V klanu probehla revoluce, ambicozni revolucionari Sokar a Riddley spolu s byvalym oficirem EleanorAbernathy (se mnou), ktery se nestitil ani vterinu prisat na prs novych vudcu, prevzali kontrolu za neaktivniho Expla. Jako pri kazdem spravnem puci se to neobeslo bez ztrat na zivotech. Klanem probehla cistka od neaktivnich hracu a postav ktere jsme nedokazali k nikomu priradit, temer tak rychle jako Chuck Norris zlate stranky a proto se mohlo stat, ze za obet padli i zcela nevinni. Pokud se tak stalo nebo pokud se nekdo vracite po dlouhe pauze zase do hry, radi vas znovu nabereme. Staci se ozvat novemu vyse zvyraznemu vedeni. vice infa zde: (kdo ma problem sprechtit englando nebo jste mladsi rocniky a nevite co to byly zlate stranky, tak se nebojte zeptat cesky, pripane slovensky - nediskriminujeme) Edited March 13, 2017 by porem 1 Quote Link to post Share on other sites
zakaram 0 Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 Takže mne bude farmit vůdce riddley:)tak to je cajk; lolotrololamaZakaram:D Quote Link to post Share on other sites
Ján Matúška 1 Posted May 5, 2017 Report Share Posted May 5, 2017 Díky, ale tenhle klan vůbec nedoporučuji. Kámoš z intraku mě nedávno naverboval na hraní lineage 2, mám za sebou několik měsíců hraní jiných onlinovek. Vyzkoušel jsem hru a líbila se mi do doby než jsem vstoupil do klanu LastRun. Baví se tím, že urážejí jiné hráče a kazí jim hru. Starší členové se s nováčkama vůbec nebaví a když, tak vám odmítají pomoct, dokad je slovně nepoprosíte na jejich discordu. Říkali, že když chci něčeho dosáhnout je třeba stovky hodin hraní a ten kdo je nechce obětovat proto aby se podle nich bavil na úrovni, je debil. Kromě učení mam lekce kytary, hraji futbal a chodím na zápasy a když mám volno, jdu si zahrát abych si užil trochu srandy. A podle nich jsem debil? A nedej bože aby jsi ještě někdo stěžoval?! Vždyť už tak podle nich těžíme z toho že jsme v jejich klanu, kterej i tak tady nikdo nemá rád... a když si jejich urážky nenecháte líbit, tak vás ještě par krát na potkáni zabijou a řeknou vám "život je svine". Myslí si někdo, že je tohle normální? Jestli někoho baví číst každodenní témata v chatu, kde jsou drby, pomluvy, urážky a řešení nějakých dramat, mimo hry, tak tam klidně hrajte. Mne tohle ale nebaví, takže za mne Palec dolů. S pozdravem... další EmoMove.. 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts