Yendax 3 Posted October 5, 2017 Report Share Posted October 5, 2017 Postavy regnutý za Gludio jsou zneznamých důvodů za Dion +U fortky a u CS nejsou pvp zony jsou straty expů a dethpenalty . Nelze dokoncit quest v knihovne. Quote Link to post Share on other sites
Jorn 120 Posted October 5, 2017 Report Share Posted October 5, 2017 Ohledne tech fortek a CS .. to se stalo kdy? A ten SS 4. cast - co ta knihovna presne dela? jde na ni kliknout? nebo ani to ne? Quote Link to post Share on other sites
Deathwing 23 Posted October 5, 2017 Report Share Posted October 5, 2017 (edited) Vcera vecer jsem labyrint delal a knihovna nakliknout sla (ta spravna). Druha cast vypada ze je kopie: Edited October 5, 2017 by Deathwing Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted October 5, 2017 Report Share Posted October 5, 2017 Je tedy něco s CS/TW/fortkama nebo ne? oO Quote Link to post Share on other sites
Yendax 3 Posted October 5, 2017 Author Report Share Posted October 5, 2017 Na tu knihovnu šlo klinknou ale nic neudělala . Ty CS a TW sou v pořádku to mi tam naskočilo omylem starej příspěvěk který sem rušil nevím proč.Tam byl problem že nekdo regnul celí klan . Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted October 5, 2017 Report Share Posted October 5, 2017 Škoda, žes neudělal screen, já když to zkoušela, tak to fungovalo a @Deathwing taky psal že ok... Asi to budeš muset zkusit znova a když by byl náhodou problém, nascreenuj to, prosím... Fuj, ty CS a TW mě vyděsily, to mi nedělej Quote Link to post Share on other sites
Yendax 3 Posted October 5, 2017 Author Report Share Posted October 5, 2017 Zkusil jsem to znova a s radou a už mi to šlo takže vše je v pořádku :-) Jsem byl zvyklej že nakaždým serveru to měly v tý knihovně na pravo :-) Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted October 6, 2017 Report Share Posted October 6, 2017 Ono je to mám pocit náhodně (ale už nevím), označuju jako "not bug" Quote Link to post Share on other sites
SexSlayer 32 Posted October 6, 2017 Report Share Posted October 6, 2017 je to náhodne Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts