L2 Shrine strongly condemns the aggression of the barbaric russian federation. 🇺🇦 Slava Ukraini! 🇺🇦

Recommended Posts

Ahojte,

Nevim jak natom jste ale ja tu posledni dobou mam velke problemy s latenci na tento server..

Ping se mi sice drzi ale odezva ve hre je tak cca 1-3 vteriny nez se mi to pohne, coz doopravdy neni k hrani mozne.

Problem meho pripojeni to si myslim nebude... http://www.speedtest.net/result/6187644547  + jiny server   http://www.speedtest.net/result/6187652511

Uz to tu resim docela dlouho a stale zadne zmeny...

Doposud jsem hral na FR server ktery mi sel zatim jako jediny bez problemu ale uz se to bohuzel dostalo i na nej, tak uz nemam kam utect :(

Co se tyce PC tak urcite zadne problemy nebudou...  http://prntscr.com/es24ot   +   http://prntscr.com/ex127o

mate nejaky napad cim by to mohlo byt?

//EDIT: opraveny druhy screen.diky

Edited by Waltari
Link to post
Share on other sites

Máš tam linknutý 2x ten istý obrázok. Niesom síce odborník do pc, ale osobne preferujem názor, že radšej si to doma urobím sám, ako by mi to mal urobiť niekto druhý. Zaujímalo by ma, jaky druh pripojenia máš: Kabel-krabička-pc alebo wifi-krabička-pc? Vieš, nemusí byť ani problem medzi stoličkou a klavesnicou ako tu v tvojom prípade, ono sa ta odozva môže stratiť po ceste od serveru vďaka počasiu niekde medzi. A môžno to je grafickou ktorá nestíha spracovávať údaje čriev tvojho pc.  Ono môže byť 1000 dôvodov prečo ti to blbne a pritom to môže byť prkotina, ako napr. priorita v správcovi. Ak sa ti teda zdá, že si v koncoch s tvojim NASA pc, tak ti môžem jedine odporučiť, aby si to skúsil na staršom pc, 

Link to post
Share on other sites

Nene mam to pripojene primo kabelem k modemu a ten vede taky po kabelu az k providerovi. takze problem typu wifi tu doopravdy neni.

Kompu tady mam dost, zkousel jsem to na trech a vsude stejny problem... Uz jsem to resil i s mym providerem a tam mi bylo receno ze ode me az do casablancy to je v poradku, takze si mysli ze bude jenom problem v routovani tam, kdyz to vede z nekolika mirroru do jednoho serveru.

Link to post
Share on other sites

To routování funguje v pořádku, jedná se o klasický linuxový policy based routing s fwmark v iptables podle interface, kudy paket přifrčí - buď místní síť nebo jeden z tunelů z proxies, jinak mtu je tam také v pořádku (pokud to někomu něco řekne)

Link to post
Share on other sites

Hele neprisli jsme na to cim by to mohlo byt z me strany.. az do casablancy se dostanu bez problemu do 15ms odpovedi max ale co se tyce vaseho serveru mi to dela psi kusy.

Zkusili jsme i na ostatni servery a konektivita tam je dobra ale hra stale blbne, takze si mysli ze to bude problem na main serveru a ze vic s tim neudelaj. Mam to tu doma vse vymenene, takze chyba na starych sitovych prvkach nebude. (a jede mi to vse na CISCU takze... :D )

 

Jinak normalne pouzivam FR mirror ktery mi jde nejlepe, ale kdyz mi zacne to delat i ten tak jiny nepomuze.

Edited by Waltari
Link to post
Share on other sites

Kdyby byl problém u nás na serveru, tak to přece nebude dělat jednomu člověku, to by mělo problém třeba 30-40 lidí najednou (nebo i víc)...

Plus by ti určitě nepomohlo jet přes proxy ve Francii, když ty pakety jdou ve finále do našeho serveru úplně stejným kabelem, jen to jde přes dalších x bodů mezi Českem a Francií (tam a zpět).

Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Waltari said:

Ne protoze to je naprosta blbost.

A muj fail to doopravdy neni :D Jestli od providera je to mozne, ale uz to tam s nima resim docela dlouho takze... 

Ahoj, skus si precitat moj topic ,kde som mal viacero podobnych problemov, s pingom az tak nie ako s konektivitou,  trochu som poladil aj win aj dal dokopy nastavenia rozne a doteraz nemam problem, pozri tuto :

Ahoj, skus  napriklad mobilny inernet pripojit sa ,cez  mobil sa suchni na net  a pustit hru, aspon na test

Link to post
Share on other sites

diky Fido, ja na to koukal... wifi nemam, ruzne LAN prvky uz jsem taky vynechal ze jsem to pripojil primo do vymeneneho modemu ktery jsem od providera dostal v tydnu.

Server je poveseny na casablance a ja primo na casablancu mam dobrou konektivitu ale co mi bylo receno ze bude problem nekde v routovani casablancy. Zatim z jejich strany se nam nikdo neozval tak nejsem schopen vic zjistit, hned jak daji vedet tak to sem napisu, nebojte.

Ze systemu problem nebude, to je zkouseno na win10, win8,1 i na win 7.

Mobilni internet nemam, ale zkusil jsem to hodit k sousedovi a kterej je na ADSL od TM a ma stejny problem. hraje tu s nama. a za dalsi jsem s nim propojenej kabelem, takze kdyz potrebuju zkusit jineho providera tak jenom zmenim IP adresy a jedu jinde. Pres techniky od TM jsem to tedy neresil, protoze tam jsou takovi trotlove ze to nema smysl zkouset, ja tam predtim byl a diky tomuto jsem rad utekl.

Link to post
Share on other sites

Vím, že se budu opakovat, ale kdyby byl problém u Casablanky, tak si to určitě vybere tebe a bude to škodit zrovna tobě (a sousedovi) a všem ostatním to půjde krásně... Snad uznáš, že tohle je blbost. Včera jsem náhodou našla na jednom českém serveru diskusi, že někdo, kdo má úplně stejného providera jako ty (nebudu psát kterého, ať neprozrazuju, odkud jsi), má už půl roku problém s online hraním a streamovaným videem a provider to není schopný vyřešit. Tohle mi jako náhoda nezní...

Link to post
Share on other sites
  • Emca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.