Jorn 120 Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 Zde muzete diskutovat o eventu. Quote Link to post Share on other sites
Waltari 18 Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 (edited) Je my muzeme diskutovat o eventu? prima a on je event? Edited January 29, 2017 by Waltari Quote Link to post Share on other sites
Jorn 120 Posted January 29, 2017 Author Report Share Posted January 29, 2017 44 minutes ago, Waltari said: Je my muzeme diskutovat o eventu? prima a on je event? Updatnul jsem 1. post a hodil tam link na event. Quote Link to post Share on other sites
Waltari 18 Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 (edited) A hned lepsi thx Jinak nasel by se tam slamak? (straw hat) ? Edited January 29, 2017 by Waltari Quote Link to post Share on other sites
WokiR 10 Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 Nevim jak to amte nastavene ale 40 min na IoPu a Vůbec nic, ani klíč ani truhla. 20 min z toho jsem byl v chromaticu a 20 min na jihu. Quote Link to post Share on other sites
Jorn 120 Posted January 30, 2017 Author Report Share Posted January 30, 2017 Kouknem na to a pripadne opravime. Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 Přidáno/added: Muddy Coral Kleopora Naiad Sonneratia Castalia Pythia Ještě něco? Quote Link to post Share on other sites
porem 18 Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 mozna upravte mapu pokud to ma padat jen na polovine iop at to lidi nemate Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 Má to tam padat všude, pokud jsme na nějakého moba zapomněli, tak ho přidáme (pokud na to přijdem) Quote Link to post Share on other sites
Waltari 18 Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 Ja jsem byl hodinu ve WoA a nepadlo mi vubec nic. Jakou sanci to ma na drop? Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 Šanci sem psát nebudeme, zaprvé není pořád stejná, zadruhé je možné, že s ní ještě budeme hýbat, až večer nebo zítra vyhodnotíme, kolik toho opravdu padá Quote Link to post Share on other sites
Waltari 18 Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 V pohode, ja jenom jestli se mam snazit nebo to nema vyznam.... Quote Link to post Share on other sites
Glock 1 Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 6 hodin na parnassusu a 5 kliču...... no coment Quote Link to post Share on other sites
Waltari 18 Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 Hmm takze event opet k nicemu.. no uvidime jake to bude po uprave (jestli teda bude) Quote Link to post Share on other sites
Jorn 120 Posted January 30, 2017 Author Report Share Posted January 30, 2017 Pobezi to cely mesic, sance jsme nastavili schvalne, abychom videli, jak to bude nebo nebude padat. Chteli jsme si dat prostor pro upravy, abychom to neprepalili. Data budem vyhodnocovat a podle toho dal upravovat sance. Quote Link to post Share on other sites
Doktor52 0 Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 No za cca 8 hodin hraní mít 5 stříbrných, to asi ještě nebude moc dobře nastavené že? Quote Link to post Share on other sites
Glock 1 Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 Mno tak já už data vyhodnotil ...... po 8 hodinách dropovani mam 8stř.K a 2 zlaté,pokud bude dost štěstí na mojí straně do dvou hodin snad dropnu ten desátý.Pak si počkám nejakou tu hodinku na truhličku a když ji otevřu....... kuk 5 stříbrňáku.oooooo jaká radost vezmu-li že nejlevnější čapka (před měsícem skoro zdarma z jineho eventu) stojí 50s/10z je to event na dvě 12h směny na plny uvazek. mno snad to v práci pochopí .... tu čapku prostě musím mít .......... "Ještě že jste to nepřepalili" ...... 1 Quote Link to post Share on other sites
porem 18 Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 25 minutes ago, Glock said: Mno tak já už data vyhodnotil ...... po 8 hodinách dropovani mam 8stř.K a 2 zlaté,pokud bude dost štěstí na mojí straně do dvou hodin snad dropnu ten desátý.Pak si počkám nejakou tu hodinku na truhličku a když ji otevřu....... kuk 5 stříbrňáku.oooooo jaká radost vezmu-li že nejlevnější čapka (před měsícem skoro zdarma z jineho eventu) stojí 50s/10z je to event na dvě 12h směny na plny uvazek. mno snad to v práci pochopí .... tu čapku prostě musím mít .......... "Ještě že jste to nepřepalili" ...... event pobezi cely mesic viz jorn vys... takze s tvou 2x12 smenou, to mas zaroven hodinu denne, s tim, ze mas jeste tyden navic do rezervy... to mi neprijde zadna palka podle me. ... nereknu kdyby to bylo na tyden ten event, tak je to hard... ale na mesic? zas to nemuze byt neco co proste dostanes, kdyz se lognes na vikend. Quote Link to post Share on other sites
Jorn 120 Posted January 30, 2017 Author Report Share Posted January 30, 2017 35 minutes ago, Glock said: Mno tak já už data vyhodnotil ...... po 8 hodinách dropovani mam 8stř.K a 2 zlaté,pokud bude dost štěstí na mojí straně do dvou hodin snad dropnu ten desátý.Pak si počkám nejakou tu hodinku na truhličku a když ji otevřu....... kuk 5 stříbrňáku.oooooo jaká radost vezmu-li že nejlevnější čapka (před měsícem skoro zdarma z jineho eventu) stojí 50s/10z je to event na dvě 12h směny na plny uvazek. mno snad to v práci pochopí .... tu čapku prostě musím mít .......... "Ještě že jste to nepřepalili" ...... Tak prece neni zas mozne, aby kazdej hned behem jednoho dne nadropoval hned itemy na capky / agathiony, kdyz to pobezi mesic. Proto jsme dali ty sance nizke, abychom videli, jak to bude / nebude dropovat a podle toho to dale upravili. Event bezi prvni den, kdy jsme do nej jeste poradne nezasahli a uz tu ctu, jak je vse nahouby ... trosku shovivavosti bych prosil, nez to doladime. Quote Link to post Share on other sites
Glock 1 Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 to JORN : nikdo přece neřekl že je všechno na houby.Napsal jsem jen svůj názor na to jak je event nastaven." Tak prece neni zas mozne, aby kazdej hned behem jednoho dne nadropoval hned itemy na capky / agathiony, kdyz to pobezi mesic " aha tak proto je u event managera 45 ruzných odměn ....Nenadavam ani nekritizuji.... můj sarkasmus to jsem prostě já (nebrat hned vše smrtelně vážně) co jde o nazor kolegačka POREM netuším jak moc času může každý den věnovat hraní L2 ale jeho počty jsou pro normálního člověka ať už školou či prací povinného naprosto momo realitu.(tuším že event pro jistotu ani nezkusil) bez urážky ............ Není to nic proti nikomu.... podle mého názoru by si mělo k eventu říct názor víc lidí ,poskytne to vazbu i pro GM a doladí se to dřív a určitě dobře. Quote Link to post Share on other sites
Jorn 120 Posted January 30, 2017 Author Report Share Posted January 30, 2017 15 minutes ago, Glock said: to JORN : nikdo přece neřekl že je všechno na houby.Napsal jsem jen svůj názor na to jak je event nastaven." Tak prece neni zas mozne, aby kazdej hned behem jednoho dne nadropoval hned itemy na capky / agathiony, kdyz to pobezi mesic " aha tak proto je u event managera 45 ruzných odměn ....Nenadavam ani nekritizuji.... můj sarkasmus to jsem prostě já (nebrat hned vše smrtelně vážně) co jde o nazor kolegačka POREM netuším jak moc času může každý den věnovat hraní L2 ale jeho počty jsou pro normálního člověka ať už školou či prací povinného naprosto momo realitu.(tuším že event pro jistotu ani nezkusil) bez urážky ............ Není to nic proti nikomu.... podle mého názoru by si mělo k eventu říct názor víc lidí ,poskytne to vazbu i pro GM a doladí se to dřív a určitě dobře. Tech itemu je tam tolik proto, aby si hrac mel z ceho vybrat, az nasbira potrebne coiny. Nejsou tam proto, aby mel za cely event vsechny ty veci. Quote Link to post Share on other sites
Glock 1 Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 2 minutes ago, Jorn said: Tech itemu je tam tolik proto, aby si hrac mel z ceho vybrat, az nasbira potrebne coiny. Nejsou tam proto, aby mel za cely event vsechny ty veci. dík to mě došlo hned na začátku Quote Link to post Share on other sites
porem 18 Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 "kolegacku" @Glock, s tim ze na tu capku potrebujes 2x12h si prisel ty, ja zadne pocty nevymyslel... jen jsem je rozlozil do kontextu celeho mesice co na ten event pobezi. a ono to fakt neni tak hodne. Jo jestli si predstavujes, ze za vikend budes mit capku, idealne dve tak musis jet neuveritelny nolife to je jasne... ale na ten event je mesic proste.Jo ja budu rad, ze na konci mesice budu mit jednu levnou capku. Ale o to jde ne? Prilakat lidi casteji do hry, udelat online count a zatraktivnit server. Ne to rozdat kazdemu vikendovemu hraci. Tak takove eventy bezne fungujou at jde o jne servery/jine mmo. Quote Link to post Share on other sites
porem 18 Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 prijde mi vtipne si po prvnim dni mesicniho eventu stezovat, ze mam malo itemu na odmenu proste. Quote Link to post Share on other sites
Glock 1 Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 a mužeš me prosím říct kdo si tady stěžuje ??? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts