MintyTwirl 4 Posted December 15, 2016 Report Share Posted December 15, 2016 Je zvláštní, že zmiňuješ pláč a GM support zrovna ty, není to tak dávno co GM na fóru ukázalo krok za krokem, jak Seed chodil AQ, protože ze strany juniorů, tedy vás, tekly potoky slz. Zlobivý Seed určitě získal navrch pomocí bugů. To pro vás bylo přijatelný, tohle, to už je něco kompletně jinýho. Ale jak říkáš, konspirační teorie. Quote Link to post Share on other sites
Deathwing 23 Posted December 15, 2016 Report Share Posted December 15, 2016 copak dosly argumenty? topicu s aq jsem se vubec nezucastnoval, ale kdyz to tu je proc to nehodit i na me. Quote Link to post Share on other sites
Wlad 20 Posted December 15, 2016 Report Share Posted December 15, 2016 Pamatuju si časy kdy sem měl enemaky ve friendech a normálně jsme kecali, kdy se po pvp napsalo gf místo nadávek a obvinování. Když jsme si na serveru nic moc nedávali ale místo cry jsme hráli prostě dál a ostatní klany se mezitím rozhádaly a skončily... Teď je to samý pláč,support,nadávky a pro co? Aby jste vyhráli hru která už dávno nepatří mezi nejhranější... Hraje tu pár lidí tak by nebylo od věci si je tady držet než to umře úplně Quote Link to post Share on other sites
filimon 2 Posted December 15, 2016 Report Share Posted December 15, 2016 Stejnak top hláska je. "Se svým klanem tam nenabehnu já si tu hrají sám". Ale ostatním by radil jak hrát MMORPG... Quote Link to post Share on other sites
Waltari 18 Posted December 15, 2016 Report Share Posted December 15, 2016 Ano a kdyz dojdou argumenty tak zacinaji urazky.. To je taky jeden ze smutnych duvodu ze nechci resit takoveto vytvory ktere tu hraji. Quote Link to post Share on other sites
filimon 2 Posted December 15, 2016 Report Share Posted December 15, 2016 Ať se neseru do hradu kdyz na něj nemám není urážka? Já věřím že si myslíš že víš ale zatím se spíše ukazuje ze nevíš. Je to cele úsměvné. Quote Link to post Share on other sites
Rikkai 1 Posted March 24, 2017 Report Share Posted March 24, 2017 Kecy typu "proč lezete do toho hradu, když na to nemáte?" si odpusť. To že nenastaví manora je řekl bych jejich věc. To oni ten hrad dali né vy a ty máš ještě tu drzost si na ně otvírat pusu... Když se ti to nelíbí, tak můžeš jít jinam a totéž platí i o těch ratech... Myslím, že tomu kdo měl problémy s těmahle věcma nebude víc jak 15... Mě se nastavení líbí a server celkově. Máte tu po x letech funkční a úspěšný server s cz/sk vedením a místo abyste měli radost, tak zase fňukáte. 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts