L2 Shrine strongly condemns the aggression of the barbaric russian federation. 🇺🇦 Slava Ukraini! 🇺🇦

Rikkai

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Rikkai

  • Rank
    Elpy

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nejenom, že za vaše oly je plná dětí co se navzájem boostěj ( včera jsem koukal na "pár" zápasů a to co jsem viděl to jako je mazec... Aby na polovině zápasů byli hráči afk a nechávali se zabíjet od protivníka to je moc i na mě... to jsem ještě neviděl...) Druhá věc s tím vaším slavným časem a směšnými argumenty... Jasně že je vám to u prdele, vy nevstavate v půl 5 ráno do práce... To je taky slušnej přístup jako :D... Sliboval jsem si od tohodle serveru hodně, ale je to akorát velký zlamání, jako 90% cz/sk. Zdar užijte si to...
  2. Kecy typu "proč lezete do toho hradu, když na to nemáte?" si odpusť. To že nenastaví manora je řekl bych jejich věc. To oni ten hrad dali né vy a ty máš ještě tu drzost si na ně otvírat pusu... Když se ti to nelíbí, tak můžeš jít jinam a totéž platí i o těch ratech... Myslím, že tomu kdo měl problémy s těmahle věcma nebude víc jak 15... Mě se nastavení líbí a server celkově. Máte tu po x letech funkční a úspěšný server s cz/sk vedením a místo abyste měli radost, tak zase fňukáte.
  3. Ok. Ostatní se těšte, vaše zkáza se blíží :-), nejdřív teda musí poexpit postavy no...
  4. Hezký, dobrá práce. Tak se budu těšit a děkuji.
  5. A denně je tam cca kolik online hráčů?
  6. Dobrý večer přeji. Hledám nějaký server, kde je převážně cz/sk komunita. Na topzone jsem našel tenhle a vypadá to, že tu hraje hodně lidí a nastavení se mi docela líbí. Chci se zeptat vás lidí, jestli to tady stále funguje a stojí za to si tu Gracii stáhnout. Nerad bych to stáhnul a zjistil že server stojí za prd... Tak povídejte.