L2 Shrine strongly condemns the aggression of the barbaric russian federation. 🇺🇦 Slava Ukraini! 🇺🇦

svkppu

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

svkppu last won the day on November 8 2016

svkppu had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About svkppu

  • Rank
    Brown Keltir

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Stačí ti votovať prvé 2 servery aby si dostal reward. Tie ostatné suxy ani nerieš.
  2. Počítaj tak 300 hráčov v špičke :(. Ostatok buffpeti a offline tradery.
  3. Ja si uvedomujem, že meniť raty po rozbehu je zložité a nevyspytatelné, ale s tými klanmi to nieje také jednoduché. Je problém dostať aktiv ludí, klany sú vyskladané aj z buffpetov aby to nejako vyzeralo nehovoriac o tom, že tie spomínané klany už behajú v S grade a majú aktiv ludí, tie ostatné klany leda v commonoch a nehovoriac o aktívnych členoch. Vy ako GM viete zhruba ako to vyzerá s aktivitou/pasivitou aj to, že top clany majú buffpet klany a ostatok je viacmenej o zhruba 10 aktiv ludoch na klan + dualboxy. To znamená, že tie dva klany budú dominovať veľmi dlho a nemajú potencionálnych p
  4. Emca imho porovnávať to s offikom je úplne o inom. Hral som na offiku rok a tam boti urobili takú ekonomiku, že bolo všetkého plná prdel a za normálne adeny. Tu je problém, že server je relatívne v začiatkoch, komunita je tu asi tak 1/xyz z offiku a neni tu ničoho a to nič čo je tak je za nepredajné ceny. Prelezieš trh v Girane a nič tam neni, len samý common a nič. Keď proste nieje ľudí čo by to dali do obehu tak je to na kočku. Manor je tu kapitola sama o sebe. Vec, ktorá by mohla naštartovať craftenie stojí preto lebo samozvaný TOP klan schválne odmieta nastaviť manor aby ho náhodou niekto
  5. pejsek42 neviem ako teraz ale do minulého týždňa bol manor leda tak pre vyvolených. Schválne ho nenastavili vlastníci hradov aby sťažili postup iným hráčom. Aspoň tak to vnímalo moje herné okolie.
  6. Mno o.k. teda, ja som bol v tom presvedčení, že to bolo 3x. Ospravedlňujem sa. Poprosím zmazať. Nepodstatný topic.
  7. Z akého dôvodu sa znížil drop/spoil rate na 2,5? Už aj tak má server ekonomickú krízu a toto je ešte ako bonus. Na votovacích serveroch máte uvedené 3 a už aj to bolo riadne nevyvážené. Veľa hráčov odrádza táto nevyváženosť. Keď chcete server, kde má byť hra ako ju tvorcovia zamýšlali, tak majú byť všetky rate na rovnakej úrovni a nie dávať to od oka resp. ešte zlý stav zhoršovať.
  8. Stačí dať sadnúť a postaviť, potom by ti mala ísť.
  9. WTB rcp BW helmet or full item. Kúpim recept na BW helmu alebo celú helmu. Message here or mail to OrcMcGregor in game. Správu tu na fóre alebo mail v hre na OrcMcGregor.
  10. v prvom rade vyskúšaj iba tie ovládače, directx, a iné multimediálne knižnice vo win a reistall win je až posledná možnosť.
  11. S najväčšou pravdepodobnosťou máš problém niekde cestou ku grafickej karte, či už SW alebo HW problém. Pády grafického ovládača môže spôsobovať akýkoľvek podproces, prípadne nejaké iné okolnosti. Mne toto robí na NB a viem istotne, že mi vždycky vyhodí chybu zobrazovania. Najskôr bude problém niekde buď vo Windowse alebo v grafike.