Graddy 9 Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 Este sa mi to nestalo ale ked proste zapnem L2 tak mam taky sumivy zvuk v sluchatkach mi to vydava, ked okno minimalizujem to prestane, ako keby nejaka staticka elektrika alebo co Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 Zkus tohle (jestli máš české windows, tak se to jmenuje jinak, ale snad dohledáš): Control panel -> Sound -> záložka Playback -> rozkliknout Speakers -> záložka Enhanements -> zaškrtnout (nebo naopak odškrtnout) Disable all enhancements Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted November 25, 2016 Report Share Posted November 25, 2016 Pomohlo to? Link to post Share on other sites
Graddy 9 Posted November 25, 2016 Author Report Share Posted November 25, 2016 nie Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted November 26, 2016 Report Share Posted November 26, 2016 Dělá to ještě někomu dalšímu? Link to post Share on other sites
Graddy 9 Posted November 29, 2016 Author Report Share Posted November 29, 2016 ano Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 Nevím co s tím, zkus si pohrát s nastavením zvuků ve Windows a ve hře Link to post Share on other sites
Graddy 9 Posted November 30, 2016 Author Report Share Posted November 30, 2016 Skusal som davat aj l2 na 0 volume vo Windowsoch a nic aj rôzne efekty zvukove, režim sluchatok atd Link to post Share on other sites
Grifus 0 Posted December 1, 2016 Report Share Posted December 1, 2016 (edited) Me treba nesumi zvuk, ale bzuci neco v pc kdyz zapnu klient. Netusim co, rikal sem si vetrak nejaky ale ikdyz sem zastavil postupne vsechny az na zdroj, nic. Zvuk porad stejny a netusim odkud jde. Nastesti se utisi kdyz do lognu do hry. Vtipny je, ze jakmile sem v login obrazove a bzuci to, ale kliknu na listu abych posunul okno tak to prestane. To samy kdyz to dam okno klienta na pozadi, prestane to. Vazne nevim co to je. btw mam ssd disk, takze ani ten treba nerozjede otacky kdyby si nekdo myslel Edited December 1, 2016 by Grifus Link to post Share on other sites
Graddy 9 Posted December 1, 2016 Author Report Share Posted December 1, 2016 6 hours ago, Grifus said: Me treba nesumi zvuk, ale bzuci neco v pc kdyz zapnu klient. Netusim co, rikal sem si vetrak nejaky ale ikdyz sem zastavil postupne vsechny az na zdroj, nic. Zvuk porad stejny a netusim odkud jde. Nastesti se utisi kdyz do lognu do hry. Vtipny je, ze jakmile sem v login obrazove a bzuci to, ale kliknu na listu abych posunul okno tak to prestane. To samy kdyz to dam okno klienta na pozadi, prestane to. Vazne nevim co to je. btw mam ssd disk, takze ani ten treba nerozjede otacky kdyby si nekdo myslel No mne robi to iste, len som to nevedel opísať , ale neprestane to ked lognem, iba sa to znizi tak o polku, a vypne ked minimalizujem alebo presúvam okno. Tiež to mam na ssd Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted December 1, 2016 Report Share Posted December 1, 2016 Když spustíš kompletní kontrolu disku, nedělá to ten zvuk taky? Link to post Share on other sites
Jorn 120 Posted December 1, 2016 Report Share Posted December 1, 2016 Tohle mi to delavalo se starou grafikou, jako by na ni bzucela nejaka civka ci co. Link to post Share on other sites
Graddy 9 Posted December 1, 2016 Author Report Share Posted December 1, 2016 2 hours ago, Jorn said: Tohle mi to delavalo se starou grafikou, jako by na ni bzucela nejaka civka ci co. Hej presne taky zvuk, ale pri inych l2 mi to nerobilo, mam relatívne novu msi r9 390 Link to post Share on other sites
Deathwing 23 Posted December 1, 2016 Report Share Posted December 1, 2016 Me podobne piskala asi grafika v menu nekterych her (Stalker, Metro), pri nacitani a hre to uz bylo bez problemu. Mozna to bude zpusobovat animace na logovací obrazovce. Vymenit animaci nebo celyho klienta za GF treba by mohlo pomoct, nebo upravit nastaveni grafiky v L2. Link to post Share on other sites
Yooyoo 20 Posted December 1, 2016 Report Share Posted December 1, 2016 Tohle je grafikou. Spousta nových karet má díky architektuře problémy a často se objevuje problém, kdy píská cívka. Mám GTX 970 a dělá mi to u L2 taky. Někdy ano, někdy ne. Každopádně zatím to dělá jen u L2 a Witcher 3. Jiné hry to nechává v pohodě. Odstranit se to dá jen koupí nové grafiky. Link to post Share on other sites
Jorn 120 Posted December 1, 2016 Report Share Posted December 1, 2016 Asi zalezi i na kusu, ted mam GTX 980 a nepiska. Predtim jsem mel GTX 760 a piskala ... Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted December 1, 2016 Report Share Posted December 1, 2016 Já mám notebook a když je úplné ticho, tak mi to taky chrastí podle toho, jak to zrovna něco dělá/nedělá... Link to post Share on other sites
Yooyoo 20 Posted December 1, 2016 Report Share Posted December 1, 2016 Ano, je to skutečně kusem. U Nvidia tím jednu dobu trpělo hodně karet. Link to post Share on other sites
Graddy 9 Posted December 2, 2016 Author Report Share Posted December 2, 2016 ale praveze R9 390 tym netrpia Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted December 28, 2016 Report Share Posted December 28, 2016 Zavírám, tohle budeš muset vyřešit u sebe - není to problém klienta, ale nějaký hw problém (nebo problém s ovladači) Link to post Share on other sites
Recommended Posts