martin35 13 Posted October 21, 2017 Report Share Posted October 21, 2017 Toto ma teda vydatnej šmrnc Link to post Share on other sites
Ciri 1 Posted October 21, 2017 Report Share Posted October 21, 2017 55 minutes ago, martin35 said: Toto ma teda vydatnej šmrnc To teda má, je to skôr na zaplakanie .. Ani jeden z autorov príspevku by nemal byť hrdý na svoje "dielo". Ak v tom budete pokračovať, dozvieme sa, aký charakter vo vás drieme? Prečo svoj problém riešite tu? 1 Link to post Share on other sites
martin35 13 Posted October 21, 2017 Report Share Posted October 21, 2017 Je to jen hra, moc se to hrotí :))) Link to post Share on other sites
Deathwing 23 Posted October 21, 2017 Report Share Posted October 21, 2017 15 hours ago, Emca said: Nedá mi to, protože pořád řešíte, že GM něco. GM nas**t, tohle je vaše ingame (teď už možná i outgame) věc. My to řešit nebudem, maximálně budeme mazat sprosťárny a komentáře na hraně. Itemy? Váš boj. Odebírat něco někomu? Bylo to bugem? Ne. Takže no way. Budu spravedlivá a na ty vaše žabomyší války kašlu. Je to jen na vás. Spravnej pristup. Dokud o neni bug, hacknuti uctu nebo podvod (i kdyz ty se tady neresi) tak neni duvot aby gm zasahovali. To by pak gm mohli 24/7 resit kdo komu ukrad babovicku a resovat lidi co umreli pri pvp protoze zrovna meli lag, nebo na ne sla presila. Link to post Share on other sites
SexSlayer 32 Posted October 21, 2017 Author Report Share Posted October 21, 2017 (edited) Ja rád prezradím aký charakter vo mne drieme ale xork už nemusí, všetci čo mu dávali like sa podpísali pod ten jeho charakter. Takže na tomto bojisku možno xork vyhral, vďaka gm pasivite, ale na strane druhej vojnu ešte nevyhral. Nie kvôli itemom ale kvôli inym veciam tu túto vec už z mojej strany uzatváram a budem ju riešiť mimo vás, som teda velice zvedavý či sa taký infinyt zastane aj v realé takého šmejda ako je xorc. Zatim zdar Edited October 21, 2017 by SexSlayer Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted October 21, 2017 Report Share Posted October 21, 2017 3 minutes ago, SexSlayer said: gm pasivite GM neutralitě, aktivní jsme dost Link to post Share on other sites
Loore 3 Posted October 21, 2017 Report Share Posted October 21, 2017 @SexSlayer Nechápu jak si můžeš dovolit takhle někomu vyhrožovat. být GM dám ti za to perma BAN. Popravdě by mě zajímalo jak vypadáš zatím si tě představuji nějak takto: Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted October 21, 2017 Report Share Posted October 21, 2017 2 minutes ago, Loore said: @SexSlayer Nechápu jak si můžeš dovolit takhle někomu vyhrožovat. být GM dám ti za to perma BAN. Když to budeme řešit, tak se s náma bude hádat, že to není jednoznačná výhrůžka, což je do jisté míry pravda... Link to post Share on other sites
SexSlayer 32 Posted October 21, 2017 Author Report Share Posted October 21, 2017 Predtím si chcel vedet môj vek, teraz moje miery a ešte si ma pri tom predstavuješ. Nechcem sa ťa nejak dotknúť(porušil by som pravidlá), ale ja niesom bisexuál takže nemám zájem. 1 Link to post Share on other sites
neoras 6 Posted October 21, 2017 Report Share Posted October 21, 2017 Chtěl bych mít tolik času jako vy. Jednou za čas sem vlezu a pokaždý tu brečej ty samý lidi. Link to post Share on other sites
SexSlayer 32 Posted October 21, 2017 Author Report Share Posted October 21, 2017 Čas je relatívny pojem. Pojem času vytvoril človek a tým pádom obmedzuje sám seba. Prečo sa obmedzujeś? Proč ty brečíš, že nemáś tolik času jak my... Link to post Share on other sites
JohnPoun 0 Posted October 22, 2017 Report Share Posted October 22, 2017 9 hours ago, SexSlayer said: bla bla bla, nic víc.... Děláš ze sebe stále většího tragéda Link to post Share on other sites
SexSlayer 32 Posted October 22, 2017 Author Report Share Posted October 22, 2017 bla bla bla to hovor svojej starej matery Link to post Share on other sites
SexSlayer 32 Posted October 22, 2017 Author Report Share Posted October 22, 2017 xork zdupkal a po tom čo už nemá argumenty všecko ignoruje. Takže @Jorn ak nemáš nic proti a neschovávaš kdesi jaké príspevky , môžeš lock Link to post Share on other sites
xorc 0 Posted October 22, 2017 Report Share Posted October 22, 2017 Ano nemám další argumenty, k problému už jsem se jednoznačně vyjádřil. A hlavně nemám zapotřebí někoho bombardovat PMkem zde na fórum proto ti napíšu co ti napsal john: me se chce zvracet z tebe, kdyz neni po tvem, kopes kolem sebe jak male dite. Takže už si konečně dokopal a dovyhrožoval? Jestli ano tak bych taky poprosil lock. Link to post Share on other sites
Recommended Posts