Zero 9 Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 @Argot dik za ten zoznam skillov ale nemal by si odkaz na original (ten ktory nebol prelozeny cez google translator)? Lebo skill osud,alebo Mohl mi fakt nic nehovori... Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 1 hour ago, Zero said: Bohuzial tato feature nebola v Lineage2 implementovana, a tak nieje dostupna ani tu. Svatba a popisovane vyhody su iba na l2j/custom servroch. http://boards.lineage2.com/showthread.php?t=251945 http://boards.lineage2.com/showthread.php?t=177709 Dopsat by se to dalo, viděla bych to tak na týden práce, ale docela by to kazilo ten náš retail... Quote Link to post Share on other sites
mirage 13 Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 1 hour ago, Zero said: @Argot dik za ten zoznam skillov ale nemal by si odkaz na original (ten ktory nebol prelozeny cez google translator)? Lebo skill osud,alebo Mohl mi fakt nic nehovori... Doom, Might Quote Link to post Share on other sites
mirage 13 Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 a jinak zdroj je nejspis http://lineage.pmfun.com/list/augment Quote Link to post Share on other sites
Wlad 20 Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 8 hours ago, Emca said: Dopsat by se to dalo, viděla bych to tak na týden práce, ale docela by to kazilo ten náš retail... A jen tak s vama se domluvit a usporadat nejakou paradu by neslo? to tu jeste nebylo uz to sou roky co si me nekdo vzal ! Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 1 hour ago, Wlad said: A jen tak s vama se domluvit a usporadat nejakou paradu by neslo? to tu jeste nebylo uz to sou roky co si me nekdo vzal ! Tak to by asi šlo Quote Link to post Share on other sites
Wlad 20 Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 6 minutes ago, Emca said: Tak to by asi šlo Super jdu hledat manžela Quote Link to post Share on other sites
argot 11 Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 (edited) 12 hours ago, Zero said: @Argot dik za ten zoznam skillov ale nemal by si odkaz na original (ten ktory nebol prelozeny cez google translator)? Lebo skill osud,alebo Mohl mi fakt nic nehovori... Mám v planu ty nazvy skillu prelozit do anglictiny,jen musi byt v praci trochu cas..Pokud je neco jinak nebo spatne klidne me to sem napiste,ja to opravim nebo se pokusim najit jinou lepsi verzi.Zalozil sem tohle vlakno,proto ze jsem zjistil ze spousta lidi z klanu hrala naposled treba C4 nebo IL a vubec nemaji tuchy co kde jak .A kazdeho unavuje porad rikat, kde si ma nabrat qest na pailaku nebo presvedcovat ze opravdu uz muze enchantit skilly na 79 ze vetsi sanci uz mit nebude.Snad se to bude hodit a pomuze to vsem coto potrebuji Edited September 21, 2017 by argot Quote Link to post Share on other sites
Zero 9 Posted September 21, 2017 Author Report Share Posted September 21, 2017 (edited) 18 hours ago, Emca said: Dopsat by se to dalo, viděla bych to tak na týden práce, ale docela by to kazilo ten náš retail... A co takto urobit na tuto feature hlasovanie? Ja by som hlasovl "ZA" od retailu sa to az tak lisit nebude... V Lineage1 bola len do Lineage2 ju ty lenivy korejci nedopisali Quest totiz na wedding dress tam je.. A ako som pozeral tak je celkom dost drahy na matros... Edited September 21, 2017 by Zero Quote Link to post Share on other sites
Zero 9 Posted September 21, 2017 Author Report Share Posted September 21, 2017 A este Emca dal by sa upratat tento thread aby tu ostali iba navody? Hoci vytvorit nejaky thred s naviazanostou na tento a tam by sli komentare? Tie iba zbytocne zneprehladnuju tento... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts