L2 Shrine strongly condemns the aggression of the barbaric russian federation. 🇺🇦 Slava Ukraini! 🇺🇦

Hellbound LvL


Recommended Posts

Zakladam v češtině jen proto aby tu nebyl hned po mém přispěvku spam a flame ze strany určitých hraču. Emčo Jorne vážně si myslíte že nejlepši pro servr bude nechat běhat 1 klan/partu v Dynasty + Vesper + 85 lvl + max ench skilly   A ostatním znepřístupnit jedinou lokaci díky ktere by je mohli dohonit a dělat jim konkurenci ? už teď je to par měsícu co se Oly neda v podstatě moc hrát. na TW/CS jsme jedíni kdo bojujou. na HB jsme jedini kdo tam chodi. Forsaken využívali bugy takže je zase o konkurenci méně. Takhle to přestane bavit ještě více lidi. A čím déle nechate tento stav tim horší to bude. Je to váš servr a vaše rozhodnuti. Servr ma potencial je nastavený skvěle pro mě hlavni pro žadny donate. Všechny chyby opravujete hned jak mate čas. Botovani taky hlidate. Zkuste jednoduše příhlédnout k tomu kolik lidi tady na servru hraje ...  

 

Link to post
Share on other sites

Jeste by bylo dobry zvazit upravu aby to nespadlo behem 6 minut (coz netusim jestli je spravne, delevel o 1 by mel zmenit body a melo by to zas 3 dny cekat).

Nebo je mozny ze vyvojari predpokladali ze na serveru kde hraje 5000 a vic lidi urcite nekdo bude farmit hb a i kdyby to padalo retail po 30s tak nekdo bude na chymerach/greenu/skorpionech a spadne to treba jen o 2-3 lvl.

Vzhledem k poctu lidi tady na serveru by bylo treba aby pri delevelu hb zustal na kazdym lvl aspon nekolik hodin, jinak se stejna situace bude za cas opakovat protoze si kazdej rekne jo on ty karavany (nebo co udrzuje lvl) placne nekdo za me a ja to placnu za 3 dny.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.