pepsiQQ 1 Posted March 3, 2017 Report Share Posted March 3, 2017 Elo,  1. Bede zaczynal czy balans klas jest jak na Gracia Final? Wbilem ostatnio na Dawna, ale jednak nie ma co sie bawic bo zbyt stary a juz nie ma z kim farmic. 2. Latwo sie farmi? Jak rynek? 3. O Ktorej dokladnie Manor 4. Lata duzo ludzi na adrenalince(nie lubie low rate'ow z botami, wiec pytam z gory).   p.s Jak ktos zaczyna i chce pyknac to u mnie szykuje sie crazy nolife weekend od zaraz (pt noc->po wieczor w niedziele).  Quote Link to post Share on other sites
Eldax 112 Posted March 3, 2017 Report Share Posted March 3, 2017 1. To jest gracia final wiec tak. Kamaele nadal op, lucznicy nadal bezuzyteczni. 2. Z odpowiednim supportem tak. Na rynku moze za duzo S grade nie znajdziesz ale dla początkujacego Commony A jakies napewno bedą. 3. 20:06 4. Być może wcale nie ma botow, bynajmniej ja nie widziałem od dawna. A jeśli jakies są to głownie na wymiane manora. Quote Link to post Share on other sites
pepsiQQ 1 Posted March 9, 2017 Author Report Share Posted March 9, 2017 (edited) On 03/03/2017 at 11:00 AM, Eldax said: 1. To jest gracia final wiec tak. Kamaele nadal op, lucznicy nadal bezuzyteczni. 2. Z odpowiednim supportem tak. Na rynku moze za duzo S grade nie znajdziesz ale dla początkujacego Commony A jakies napewno bedą. 3. 20:06 4. Być może wcale nie ma botow, bynajmniej ja nie widziałem od dawna. A jeśli jakies są to głownie na wymiane manora. Dzieki, od poniedzialku 23:00+ na serku  przyjemnie. Edited March 9, 2017 by pepsiQQ Quote Link to post Share on other sites
Nix 3 Posted March 17, 2017 Report Share Posted March 17, 2017 Też myślałem że to boty, dopóki nie ogarnąłem jak wymieniać i teraz jedyne co potrzebuje to komenda .time i zegarek - zawsze się wymieni 2-3 / 6 owoców na najwyższych cenach a co 10 manor całość. Quote Link to post Share on other sites
Eldax 112 Posted March 18, 2017 Report Share Posted March 18, 2017 @Nix Udaje Ci się wymieniać bo cen nie ma wysokich. Boty były, są i zawsze będą na manorze, po prostu ceny wymiany są za niskie aby ryzykować. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts