Elaralenderinil 3 Posted September 24, 2016 Report Share Posted September 24, 2016 Zdravím, přišel jsem na to, že když odpálím skill a následně párkrát kliknu na attack (mam ho na liště), tak to nenabije shot. Dělá to i když ve "špatnou" chvíli kliknu na skill během boje, ale kliknutím na attack po skillu je jistota, že se to podělá. Ověřeno u skillů: Sonic Blaster, Sonic Storm Link to post Share on other sites
Jorn 120 Posted September 24, 2016 Report Share Posted September 24, 2016 Use english in this section! Moved to czech section. Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted September 24, 2016 Report Share Posted September 24, 2016 Ahoj, tahle různá "lagování shotů" jsou v podstatě l2off "featura", teď to bohužel nemůžu konkrétně najít, ale fungovalo to tak hodně dlouho ještě po Gracii Final. Tohle o tom před pár dny na Maxcheaters fóru psal Xeonc (ten co se teď stará o AdvExt64 a vlastně už i o Vanganthův extender): BTW issue with soulshots - are not the issue, its how the stuff should work on L2OFF a bez řečí přiznávám, že ten do toho vidí víc než já (narozdíl ode mne se tím živí). Potom tam tedy dodává, že oni to mají opravené, takže bych to taky asi nakonec "opravit" dokázala, ale nevím, jestli vlastně chceme... Link to post Share on other sites
Recommended Posts