skipper 0 Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Quest na zvýšení klan levelu na 5. Nejde dokončit Q. Po zabití Imperial Gravekeeper se má objevit truhla Imperial Coffer která se neobjeví (Cl dalo poslední ránu mlátil jen CL) . Asi v pulce Q když dostanu Brooch of the Magpic(to pírko) které mi Head Blacksmith Kusto v Giranu sice vymění za item Black Anvil Coin pro Balthazare v Hunter Villlage ten mi ale Titan's Powerstone recept nedal takže jsem dropoval 10x Titan's Powerstone a v invu mi zůstalo 84x Broken Titan's Powerstone které jsou bez receptu na nic . Tak asi se na to radši podívat. Hlavně na tu truhlu co se má objevit. A nezdá se mi ze když Imperial Gravekeeper kill na jednu ránu že mně i tak teleportuje od sebe . Link to post Share on other sites
Jorn 120 Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Diky za info, mrknem na to.Ohledne teleportu - teleportuje vzdy, pokud mu klesnou hp pod urcitou uroven, takze i pokud zdechne na jednu ranu. Link to post Share on other sites
skipper 0 Posted August 24, 2016 Author Report Share Posted August 24, 2016 Ahoj,tak dneska jsem si ten Q dal 2x , na začátku Q Sir Gustaf Athebaldt dává na výběr 2 možnosti tak jsem zkusil obě.Recept jsem dostal v oboch případech (včera jsem asi něco pos...).Ale po zabití Imperial Gravekeeper + ochranky se truhla neobjevila. Cl dá poslední ránu má u sebe 6 klíčů dokonce jsem i běhal kolem a targetoval truhlu-Imperial Coffer a stejně nic . :-( Tak nvm či je problém v truhle nebo mně :-) .Tak se na to mrknete ,po případe pls o radu co můžu dělat blbe .Dík. Link to post Share on other sites
Jorn 120 Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 A tu truhlu kontrolujes az po tom co tam dobehnes, jak te odporti? Jestli jo, neni mozny, ze uz zmizela? Link to post Share on other sites
skipper 0 Posted August 24, 2016 Author Report Share Posted August 24, 2016 Další moje postava stála dál aby sem se hned podíval a truhla tam nebyla .Zkoušel jsem fakt hodně možností a kombinaci a furt nic . Link to post Share on other sites
Jorn 120 Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Dobre, diky za info .. jak budu o vikendu doma na pc, tak to vyzkousim. Link to post Share on other sites
skipper 0 Posted August 25, 2016 Author Report Share Posted August 25, 2016 Tak dneska jsem ještě zkusil jednou věc a vida truhla se objevila,huráá . Mlátil jsem do něj pěstmi a tahal až na místo kam portuje a až tam jsem ho dorazil.Tak se omluvám za otravování a založení topicu že nejde dodělat Q . Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 Vůbec se neomlouvej, tohle je fakt asi špatně... Musíme se na to podívat Link to post Share on other sites
Jorn 120 Posted August 28, 2016 Report Share Posted August 28, 2016 Vse funguje jak ma. Ten quest moster te musi 2x odportit a az potom ho muzes zabit, aby se truhla spawnula. Odzkouseno. Link to post Share on other sites
Recommended Posts