Yooyoo 20 Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 Ahoj,myslím, že by se hodilo přidat, aby beta NPC krom aden jednorázově umělo přidat také SP. Pro testování enchantů si lidi musí teď koupit třeba 1000x SP Scroll a rozklikat to ručně. U zbraní, armorů a jewellery nejde koupit více jak jeden kus daného předmětu najednou. Jde to upravit? Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted August 22, 2016 Report Share Posted August 22, 2016 Ahoj,ty SP by snad neměly být problém. S tím equipem je to horší, musela bych předělat ty multiselly na normální buy/sell, ne že by to nešlo, ale bylo by s tím docela dost práce...Jinak zatím víme, že nám tam ještě chybí attribute kamení a cloaky (asi bych tam dala jen ty dva co může každý bez omezení), nenapadá tě ještě něco dalšího? Quote Link to post Share on other sites
Yooyoo 20 Posted August 22, 2016 Author Report Share Posted August 22, 2016 Aha, tak se na ten multisell vykašli, to je moc práce kvůli ničemu. Ještě mě napadá vložit tam itemy pro 80tkové skilly, zrovna včera jsem chtěl vyzkoušet dominatoruv skill a nevěděl jsem kde to sehnat. Dneska jsem se sice dočetl, že to jde koupit v Ivory Tower, ale tak záleží na Tobě, jeslti se ti to tam chce dát. Jde o magic symbol, battle symbol a asi i nějaké další? Jinak mě zatím nic nenapadá, možná na něco ještě přijdu. Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Přídám :)Napadá někoho ještě něco dalšího? Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 Mám připravené ty SP, přidané cloaky a attribute kameny, až se to bude hodit, tak to tam nahodím Quote Link to post Share on other sites
skipper 0 Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 No možná by bylo dobré tam i přidat knihy na skily po 81lvl jak např. fighter's will,magician's will,final secret,protectiony, z oly například lord of vampire,great fury,Dance of Berserker, ... je jich hodně, aby se max zkusilo či to dělá to co má .A ještě mne napadlo knihy na buf navíc 2,3 a 4 (Divine Inspiration). Quote Link to post Share on other sites
Yooyoo 20 Posted August 25, 2016 Author Report Share Posted August 25, 2016 QuoteNo možná by bylo dobré tam i přidat knihy na skily po 81lvl jak např. fighter's will,magician's will,final secret,protectiony, z oly například lord of vampire,great fury,Dance of Berserker, ... je jich hodně, aby se max zkusilo či to dělá to co má .A ještě mne napadlo knihy na buf navíc 2,3 a 4 (Divine Inspiration).JJ, tohle je super nápad. Taky jsem to párkrát potřeboval. Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 V noci jsem tam něco přidala, tak mrkněte Quote Link to post Share on other sites
Jorn 120 Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 Hodil by se i npc buffer :) Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 QuoteHodil by se i npc buffer :)Nestačilo by přidat tam l2day scrolly? Quote Link to post Share on other sites
Jorn 120 Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 Ty nemaji songy, dancy, cov/pow etc ... Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 To by snad tolik nevadilo, když je máme na dvě minuty... Quote Link to post Share on other sites
Yooyoo 20 Posted September 6, 2016 Author Report Share Posted September 6, 2016 Ještě mne napadlo, ze by bylo dobře tam přidat itemy na clan skilly aby se daly odzkouset jejich efekty a případně taky přidat itemy pro lvlup clannu (za předpokladu že už víme ze všechny questy fungují) Jo a možná q itemy na world bosse? (Dýku k baiumovi, srdce pro antharase atd.) Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted September 6, 2016 Report Share Posted September 6, 2016 Jo to by snad mělo jít všechno, ale nejsem si úplně jistá s těma quest itemama... Quote Link to post Share on other sites
skipper 0 Posted September 6, 2016 Report Share Posted September 6, 2016 Zdravím,klan lvl 7 + skilly co do klanu lvl 7 jsou včetně, za mně vše OK . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts