Waltari 18 Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 Zdravim, Posledni dobou se mi casto stava ze mam hodne lagy na serveru, kdyz zkusim main i alt tak to ma stejny problem, pingy se drzi na 14-28ms na obou ale laguje mi to celkove hodne. jsem natom sam? nebo je jeste nekdo takovy? Momentalne mam treba odezvu na pohnuto postavy asi 3-5sec.. Chapu ze je vikend a linky jsou zatizene ale kdyz do verejneho se dostanu bez problemu ale dela mi to jenom l2... Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 Ahoj, co jsem koukala na CSka, tak mi to asi dvakrát lagovalo (tak půl minuty), ale přičítám to spíš svému připojení... Jinak to jelo OK Quote Link to post Share on other sites
Waltari 18 Posted November 20, 2016 Author Report Share Posted November 20, 2016 Hmm zajimave, zkusil jsem jine hry a vse v poradku, jenom tu... nekde tu bude nejakej sotek Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 Možná někde něco po cestě (zvlášní, že ti to dělá i na main i na alt) Quote Link to post Share on other sites
Waltari 18 Posted November 20, 2016 Author Report Share Posted November 20, 2016 Je tu moznost uz si pingnout na ten server abych zkusil tracert a zjistil kde je problem? Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 Zkus, main 81.0.234.187 alt 37.157.194.230 Quote Link to post Share on other sites
Yooyoo 20 Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 V poslední době tu a tam taky pozoruju lagy. V pátek nám to snad všem odpoledne laglo na dobrých 10-20 sekund. Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 Může se stát, že někde po cestě selže nějaký aktivní prvek, většinou to mívá konvergenci do 30 sekund (to znamená, že do 30 sekund převezme záložní prvek funkci toho vadného), občas to ale taky dopadne tak, že to udělá disconnect nebo opravdu ošklivý lag (plus ještě jeden, když se to pak znovu přepíná na ten hlavní ze záložního)... Takhle internet funguje a moc s tím nic nenaděláme - jsme v jednom z nejlepších datacenter v Praze a server máme dost naddimenzovaný (utáhlo by to v klidu 3000 hráčů). Doufejme, že se to nebude stávat často... Quote Link to post Share on other sites
Waltari 18 Posted November 21, 2016 Author Report Share Posted November 21, 2016 Hm co jsem stihnul tak mi to trvalo asi cca 20 minut, potom uz to bylo dobre. Z tracertu jsem nic nedostal co by vypadalo na problem,tak asi doopravdy nejaky sotek na ceste. nakonec jsem se pripojil na US server a ten mi sel bez problemu sice zakladni ping 200-300 ale drzelo se to stabilne. Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 14 minutes ago, Waltari said: Hm co jsem stihnul tak mi to trvalo asi cca 20 minut, potom uz to bylo dobre. Z tracertu jsem nic nedostal co by vypadalo na problem,tak asi doopravdy nejaky sotek na ceste. nakonec jsem se pripojil na US server a ten mi sel bez problemu sice zakladni ping 200-300 ale drzelo se to stabilne. V tom případě určitě neměla problém Casablanca, protože by ti to šlo špatně i na tom US (i ten jde samozřejmě ve finále do Casablanky) Quote Link to post Share on other sites
Waltari 18 Posted November 21, 2016 Author Report Share Posted November 21, 2016 Jo vypada to nekde na problem u providera, uz jsem jim to nahlasil, tak uvidime co s tim udelaj... Quote Link to post Share on other sites
Graddy 9 Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 4 minutes ago, Waltari said: Jo vypada to nekde na problem u providera, uz jsem jim to nahlasil, tak uvidime co s tim udelaj... skus ked mas nejaky primac nech ti aktualizuju firmver, kamaratovi to pomohlo Quote Link to post Share on other sites
Pyromaniac 0 Posted December 25, 2016 Report Share Posted December 25, 2016 vypni torrent :-DD Quote Link to post Share on other sites
Waltari 18 Posted December 27, 2016 Author Report Share Posted December 27, 2016 On 25. 12. 2016 at 9:20 PM, Pyromaniac said: vypni torrent :-DD Hele mas tam speedtest, takze toto je doopravdy totalni kravina, nic jineho nevymyslis? Jinak linku zatezuje maximalne ICQ a radio nic jineho. A nejsem natom sam, i ostatni mi rikaji ze jim to laguje.. Nejzajimavejsi natom je ze si myslim ze bude problem nekde na ceste na casablanku, protoze kdyz to vemu pres US server tak u toho se mi stava minimane ze tolaguje, ale u main a altu nikdy nikdo nevi... Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted December 28, 2016 Report Share Posted December 28, 2016 Jak už jsem psala, pokud to přes US jede bez lagů (samozřejmě s latencí kolem 200 ms), tak problém není v casablance, ale někde po cestě, pravděpodobně ještě než se to dostance do NIXu (peeruje tvůj ISP vůbec do NIXu?) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts