kiritoo 0 Posted November 8, 2016 Report Share Posted November 8, 2016 Ahoj ja mam taky problem ze ked zapnem hru chvilku to slape a asi po par minutach ma vyhodi z hry von na par sekund sa objavi cierna obrazovka a vrati ma to spet do hry a robi to kazde 2 minuty neviete co s tym moze byt? Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted November 8, 2016 Report Share Posted November 8, 2016 To vypadá jako nějaký problém s grafickou kartou nebo ovladači... Černá ti celá obrazovka nebo jen to lineage okno? Link to post Share on other sites
kiritoo 0 Posted November 8, 2016 Author Report Share Posted November 8, 2016 (edited) ono ovladace mam kompletne preinstalovane aktualizovane vsetko .... scerna cela obrazovka blikne to tak 2x az 3x a hodi ma spet do hry uz si s tym neviem rady a teraz mi to vyhodilo okienko 2016.11.8 11:48:34 OS : Windows Vista 6.1 (Build: 7601) CPU : GenuineIntel Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz @ 2195 MHz 4095MB RAM Video : No Video PosCode : LS1(152) 0:0:0 8/0 [773] General protection fault! History: FL2GameData::LoadL2DataBin <- FL2GameData::SystemMsgFormatLoad <- FL2GameData::Load <- UGameEngine::Init <- InitEngine Edited November 8, 2016 by kiritoo Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted November 8, 2016 Report Share Posted November 8, 2016 To blikání je divné a bojím se, že s tím nic nevymyslím, maximálně se podívej, co ti tam běží za procesy (ve správci úloh) a podezřelé věci zkus vypnout... Na tu chybu při startu zkus vypnout DEP, viz Link to post Share on other sites
svkppu 2 Posted November 8, 2016 Report Share Posted November 8, 2016 S najväčšou pravdepodobnosťou máš problém niekde cestou ku grafickej karte, či už SW alebo HW problém. Pády grafického ovládača môže spôsobovať akýkoľvek podproces, prípadne nejaké iné okolnosti. Mne toto robí na NB a viem istotne, že mi vždycky vyhodí chybu zobrazovania. Najskôr bude problém niekde buď vo Windowse alebo v grafike. 1 Link to post Share on other sites
kiritoo 0 Posted November 9, 2016 Author Report Share Posted November 9, 2016 23 hours ago, svkppu said: a da sa tomu nejako predist ? ci skusim reinstal cely win a od znova ovladacE? Link to post Share on other sites
svkppu 2 Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 v prvom rade vyskúšaj iba tie ovládače, directx, a iné multimediálne knižnice vo win a reistall win je až posledná možnosť. Link to post Share on other sites
kiritoo 0 Posted November 13, 2016 Author Report Share Posted November 13, 2016 ok je to vyriesene problem s grafickou kartou mozte zavret topic diky za odpovede Link to post Share on other sites
Recommended Posts