WolficekCZ 1 Posted May 5, 2017 Report Share Posted May 5, 2017 3 hours ago, Ján Matúška said: Díky, ale tenhle klan vůbec nedoporučuji. Kámoš z intraku mě nedávno naverboval na hraní lineage 2, mám za sebou několik měsíců hraní jiných onlinovek. Vyzkoušel jsem hru a líbila se mi do doby než jsem vstoupil do klanu LastRun. Baví se tím, že urážejí jiné hráče a kazí jim hru. Starší členové se s nováčkama vůbec nebaví a když, tak vám odmítají pomoct, dokad je slovně nepoprosíte na jejich discordu. Říkali, že když chci něčeho dosáhnout je třeba stovky hodin hraní a ten kdo je nechce obětovat proto aby se podle nich bavil na úrovni, je debil. Kromě učení mam lekce kytary, hraji futbal a chodím na zápasy a když mám volno, jdu si zahrát abych si užil trochu srandy. A podle nich jsem debil? A nedej bože aby jsi ještě někdo stěžoval?! Vždyť už tak podle nich těžíme z toho že jsme v jejich klanu, kterej i tak tady nikdo nemá rád... a když si jejich urážky nenecháte líbit, tak vás ještě par krát na potkáni zabijou a řeknou vám "život je svine". Myslí si někdo, že je tohle normální? Jestli někoho baví číst každodenní témata v chatu, kde jsou drby, pomluvy, urážky a řešení nějakých dramat, mimo hry, tak tam klidně hrajte. Mne tohle ale nebaví, takže za mne Palec dolů. S pozdravem... další EmoMove.. Tak to by mne zajimalo kdo tohle napsal ze hry zni to hodně zaplaceně nebo zamindrákovaně a vubec to neni pravda a to nejsem starši hrač a ani nemam stovky hodin Quote Link to post Share on other sites
Yooyoo 20 Posted May 5, 2017 Author Report Share Posted May 5, 2017 (edited) 3 hours ago, Ján Matúška said: Díky, ale tenhle klan vůbec nedoporučuji. Kámoš z intraku mě nedávno naverboval na hraní lineage 2, mám za sebou několik měsíců hraní jiných onlinovek. Vyzkoušel jsem hru a líbila se mi do doby než jsem vstoupil do klanu LastRun. Baví se tím, že urážejí jiné hráče a kazí jim hru. Starší členové se s nováčkama vůbec nebaví a když, tak vám odmítají pomoct, dokad je slovně nepoprosíte na jejich discordu. Říkali, že když chci něčeho dosáhnout je třeba stovky hodin hraní a ten kdo je nechce obětovat proto aby se podle nich bavil na úrovni, je debil. Kromě učení mam lekce kytary, hraji futbal a chodím na zápasy a když mám volno, jdu si zahrát abych si užil trochu srandy. A podle nich jsem debil? A nedej bože aby jsi ještě někdo stěžoval?! Vždyť už tak podle nich těžíme z toho že jsme v jejich klanu, kterej i tak tady nikdo nemá rád... a když si jejich urážky nenecháte líbit, tak vás ještě par krát na potkáni zabijou a řeknou vám "život je svine". Myslí si někdo, že je tohle normální? Jestli někoho baví číst každodenní témata v chatu, kde jsou drby, pomluvy, urážky a řešení nějakých dramat, mimo hry, tak tam klidně hrajte. Mne tohle ale nebaví, takže za mne Palec dolů. S pozdravem... další EmoMove.. Ahoj, můžeš mi prosím napsat hráče (klidně do PM), který se takhle z našeho klanu cítil? Rád bych si to prověřil. U nás spousta lidí hraje jen for fun, takže se mi tohle popravdě uplně nezdá. Tím neříkám, že píšeš blbosti. Rád bych to zjistil z obou stran. Víc jak dva měsíce jsem nehrál, ale teď už poslední cca dva týdny hraju a tohle v našem klanu nepozoruji. Pokud máš chuť, klidně mi to napiš do PM. U mne osobně nikdo, kdo hraje pár hodin denně a hrou se pouze baví (od čehož ta hra je) debil určitě není. Edited May 5, 2017 by Yooyoo Quote Link to post Share on other sites
JohnPoun 0 Posted May 5, 2017 Report Share Posted May 5, 2017 To byl určitě někdo, kdo neumí otevřít pusu na voice chatu, když něco chce a potom brečí, že si ho nikdo nevšímá. Tak to quitne a na fóru si vyleje srdíčko, jak jsme strašně zlý a všem nadáváme. Bohužel, L2 bylo vždy více drama než jen hra. Quote Link to post Share on other sites
Antistyle 71 Posted May 6, 2017 Report Share Posted May 6, 2017 Join lr for friendly pve game! Quote Link to post Share on other sites
Airaven 9 Posted May 6, 2017 Report Share Posted May 6, 2017 @Antistyle as you can see even this "enviroment" is not safe enough for the most of CZ/SK players :-D Quote Link to post Share on other sites
Antistyle 71 Posted May 6, 2017 Report Share Posted May 6, 2017 why not i am too lazy to keep chasing u and there's no1 else Quote Link to post Share on other sites
mailo84 0 Posted May 21, 2017 Report Share Posted May 21, 2017 Ahojte, kom umam v hre napisat o clenstvo? Vdaka Quote Link to post Share on other sites
porem 18 Posted May 21, 2017 Report Share Posted May 21, 2017 (edited) 1 hour ago, mailo84 said: Ahojte, kom umam v hre napisat o clenstvo? Vdaka Ahoj, zkus Explo/Riddley/TonyStark/Sofia/Wokir/Yuri/Ludra/Tupounek/Sokar ... nekdo by urcite mel byt online :] Edited May 21, 2017 by porem Quote Link to post Share on other sites
Tony 0 Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 Ahoj, pokud budu hrát OL máte o mě zájem? Quote Link to post Share on other sites
Wlad 20 Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Ahoj OL uz mame ale nikomu nerikame co ma hrat. Hrej co chces ale urcite se najdou i potrebnejsi chary Quote Link to post Share on other sites
Tony 0 Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 co by se ještě hodilo? , baví mě více charů..... Quote Link to post Share on other sites
Wlad 20 Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 aktualne jsem inactive takze ti presne nereknu ale urcite se ti tady zachvili nekdo ozve a da ti presnejsi info... Quote Link to post Share on other sites
TonyStark 2 Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Hlavne hraj co te nejvice bavi jinak nejvic nam chybi Bishop Quote Link to post Share on other sites
synapse 0 Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Tony je možno tě někde zastihnout? Quote Link to post Share on other sites
Tony 0 Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Jasně včera večer jsem byl večer ve hře, hraji po večerech. pm "Tony Quote Link to post Share on other sites
TonyStark 2 Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Tak jak to stebou vypada Tony? Quote Link to post Share on other sites
Tony 0 Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Rozjíždím toho bishe, zkusím ho hrát, aspoň něco nového. Na koho pm kvůli náboru do akademky? Quote Link to post Share on other sites
TonyStark 2 Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 TonyStark,Shiroi,K0l3ss,Infinit Quote Link to post Share on other sites
ConQuentin 0 Posted December 14, 2017 Report Share Posted December 14, 2017 Čest, žije ještě tenhle klan? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts