L2 Shrine strongly condemns the aggression of the barbaric russian federation. 🇺🇦 Slava Ukraini! 🇺🇦

Lastrun CZ/SK only

Recommended Posts

3 hours ago, Ján Matúška said:

Díky, ale tenhle klan vůbec nedoporučuji. Kámoš z intraku mě nedávno naverboval na hraní  lineage 2, mám za sebou několik měsíců hraní jiných onlinovek. Vyzkoušel jsem hru a líbila se mi do doby než jsem vstoupil do klanu LastRun. Baví se tím, že urážejí jiné hráče a kazí jim hru. Starší členové se s nováčkama vůbec nebaví a když, tak vám odmítají pomoct, dokad je slovně nepoprosíte na jejich discordu. Říkali, že když chci něčeho dosáhnout je třeba stovky hodin hraní a ten kdo je nechce obětovat proto aby se podle nich bavil na úrovni, je debil. Kromě učení mam lekce kytary, hraji futbal a chodím na zápasy a když mám volno, jdu si zahrát abych si užil trochu srandy. A podle nich jsem debil? 
A nedej bože aby jsi ještě někdo stěžoval?! Vždyť už tak podle nich těžíme z toho že jsme v jejich klanu, kterej i tak tady nikdo nemá rád... a když si jejich urážky nenecháte líbit, tak vás ještě par krát na potkáni zabijou a řeknou vám "život je svine". Myslí si někdo, že je tohle normální? Jestli někoho baví číst každodenní témata v chatu, kde jsou drby, pomluvy, urážky a řešení nějakých dramat, mimo hry, tak tam klidně hrajte. Mne tohle ale nebaví, takže za mne Palec dolů. S pozdravem... další EmoMove..

Tak to by mne zajimalo kdo tohle napsal ze hry :D zni to hodně zaplaceně nebo zamindrákovaně a vubec to neni pravda a to nejsem starši hrač a ani nemam stovky hodin 

3 hours ago, Ján Matúška said:

Díky, ale tenhle klan vůbec nedoporučuji. Kámoš z intraku mě nedávno naverboval na hraní  lineage 2, mám za sebou několik měsíců hraní jiných onlinovek. Vyzkoušel jsem hru a líbila se mi do doby než jsem vstoupil do klanu LastRun. Baví se tím, že urážejí jiné hráče a kazí jim hru. Starší členové se s nováčkama vůbec nebaví a když, tak vám odmítají pomoct, dokad je slovně nepoprosíte na jejich discordu. Říkali, že když chci něčeho dosáhnout je třeba stovky hodin hraní a ten kdo je nechce obětovat proto aby se podle nich bavil na úrovni, je debil. Kromě učení mam lekce kytary, hraji futbal a chodím na zápasy a když mám volno, jdu si zahrát abych si užil trochu srandy. A podle nich jsem debil? 
A nedej bože aby jsi ještě někdo stěžoval?! Vždyť už tak podle nich těžíme z toho že jsme v jejich klanu, kterej i tak tady nikdo nemá rád... a když si jejich urážky nenecháte líbit, tak vás ještě par krát na potkáni zabijou a řeknou vám "život je svine". Myslí si někdo, že je tohle normální? Jestli někoho baví číst každodenní témata v chatu, kde jsou drby, pomluvy, urážky a řešení nějakých dramat, mimo hry, tak tam klidně hrajte. Mne tohle ale nebaví, takže za mne Palec dolů. S pozdravem... další EmoMove..

Ahoj,

můžeš mi prosím napsat hráče (klidně do PM), který se takhle z našeho klanu cítil? Rád bych si to prověřil. U nás spousta lidí hraje jen for fun, takže se mi tohle popravdě uplně nezdá. Tím neříkám, že píšeš blbosti. Rád bych to zjistil z obou stran. Víc jak dva měsíce jsem nehrál, ale teď už poslední cca dva týdny hraju a tohle v našem klanu nepozoruji. Pokud máš chuť, klidně mi to napiš do PM. U mne osobně nikdo, kdo hraje pár hodin denně a hrou se pouze baví (od čehož ta hra je) debil určitě není. :)

Edited by Yooyoo

To byl určitě někdo, kdo neumí otevřít pusu na voice chatu, když něco chce a potom brečí, že si ho nikdo nevšímá. Tak to quitne a na fóru si vyleje srdíčko, jak jsme strašně zlý a všem nadáváme. Bohužel, L2 bylo vždy více drama než jen hra.

• 3 weeks later...
1 hour ago, mailo84 said:

Ahojte, kom umam v hre napisat o clenstvo? Vdaka

Ahoj, zkus Explo/Riddley/TonyStark/Sofia/Wokir/Yuri/Ludra/Tupounek/Sokar ... nekdo by urcite mel byt online :]

Edited by porem
  • 3 weeks later...
  • 5 months later...
  • 7 years later...
On 5/5/2017 at 1:44 PM, Ján Matúška said:

Mne tohle ale nebaví, raději si dám relax u něčeho, co mě fakt těší – třeba CS2 a otevřu si bedny cs2, kde mám šanci získat nové skiny a odreagovat se. Za mě Palec dolů klanu LastRun.

Úplně chápu tvoje zklamání, tohle fakt není normální chování. Hra by měla být především zábava a odpočinek, ne stres z toho, že tě někdo v klanu shazuje nebo uráží. To, co popisuješ, spíš připomíná toxickou komunitu než partu lidí, kteří si chtějí společně zahrát.

Jestli tě Lineage 2 baví, vůbec bych se kvůli jedné partě nevzdával hry – prostě zkus najít jiný klan, kde budou lidi normální a přátelští. Není pravda, že jen stovky hodin hraní dělají dobrého hráče. Někdo si hru užívá naplno i jen pár hodin týdně a to je úplně v pořádku.

Máš pravdu, že život není jen o online hraní – když máš školu, fotbal, kytaru a chceš si večer odfrknout, hra by měla být právě tím relaxem, ne další povinností. Takže za mě palec nahoru za to, že sis stál za svým a nenechal se vtáhnout do jejich nesmyslů.

Drž se toho, co tě na hře baví, a najdi lidi, se kterýma si to fakt užiješ.