Jorn 120 Posted August 28, 2016 Report Share Posted August 28, 2016 http://legacy.lineage2.com/news/graciaepilogue_01.html Bude potreba projit changelog epilogu a podivat se, co by mohlo byt v klientu spatne a co by se melo predelat, aby to odpovidalo GE. Pokud nekdo zacne na necem delat, piste to prosim do tohodle vlakna. Diky. Link to post Share on other sites
Jorn 120 Posted August 31, 2016 Author Report Share Posted August 31, 2016 Chyby, o kterych zatim vime:- Spatny popisek a ukazatel u questu na fabric pro vstup k baiumovi- Spatny popisek a ukazatel u questu pro clan level 5- Spatne info v Map/World Info/Hunting zones- Spatne info v Map/World Info/Quests- Spatne info v Map/World Info/Raids Link to post Share on other sites
NeedCoffee 0 Posted September 3, 2016 Report Share Posted September 3, 2016 Stakato Nest - nesoulad textur (bariéry mezi místnostmi nejsou viditelné, ale když vlezu do uličky, tak už nemohu zpět) Link to post Share on other sites
Jorn 120 Posted September 3, 2016 Author Report Share Posted September 3, 2016 Super, diky moc za info, opravime. Link to post Share on other sites
Yooyoo 20 Posted September 11, 2016 Report Share Posted September 11, 2016 V dimensional riftu se hodně změnilo a dají se tam od epilogu získávat dynasty armory. Tohle na GF vůbec není, takže bude třeba to dodělat. Zkoušel jsem tam zajít a opravdu je to starý klasický rift, nic jako dynasty armory tam samozřejmě není. http://i.imgsafe.org/5748d4d9c5.png Link to post Share on other sites
Yooyoo 20 Posted September 11, 2016 Report Share Posted September 11, 2016 Forgotten scrolly mají špatné info. U každé knihy se píše, že lze použít na lvlu 83. Na Gracii Final jdou ty knihy použít na lvlu 81. Dále skill "Force of destruction" z knihy "Forgotten Scroll - Force of Destruction" pro Grand Khavatari se mi v chatu po naučení zobrazuje jako "Post of Destruction" (už jsem se jej naučil a nevšiml si toho). Chat píše tohle "Post of Destruction cannot be used due to unsuitable terms." Link to post Share on other sites
Jorn 120 Posted September 11, 2016 Author Report Share Posted September 11, 2016 Jj, je toho dost .. postupne budem vsecko prevadet z GF klienta do GE klienta tak, by popisky sedely. Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Tak jsem tam zatím dala questy, RBčka a hunting zóny, updatněte si.Pravděpodobně ještě chybí itemy (kvůli forgotten scrollům), k těm se snad nějak dostanu do konce týdne. Napadá někoho ještě něco? Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted September 16, 2016 Report Share Posted September 16, 2016 Přidány popisy itemů z Gracie Final, můžete prosím někdo mrknout, jestli to je takto OK? Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted September 24, 2016 Report Share Posted September 24, 2016 Dneska jsem ještě opravila popisky skillů v klientovi a už by tam snad nemělo být špatně nic. Kdyby se přece jen něco našlo, založte už na to další topic... Link to post Share on other sites
Recommended Posts