Aphr0 5 Posted March 23, 2017 Report Share Posted March 23, 2017 zdravim ....mam problem s dokoncenim Q .....v bodu kdy mam vyvolat ducha studny (Soul of well) a zabit ho aby mi obarvil Q item zkousel jsem uz mnoho zpusobu .... zabit jen hitovanim mecem, magic skillama, v pt i bez pt , s petem i bez peta ...inv neni plny ....ale ani asi po 50 pokusech sem stale nedostal obarveny Q item nevim zda to neni omezeno lvlem postavy .... uz jsem 77 ...ale zkousel jsem uz i na 70-73 lvl a taky nic muzete mi jen rict zda je tam bug ....nebo je to ma blbost a delam neco spatne?? diky predem za odpoved Link to post Share on other sites
Jorn 120 Posted March 23, 2017 Report Share Posted March 23, 2017 Ahoj, mrknu na to a dam vedet. EDIT: Soul of Well nezabijej, mlat do nej pestma. Funguje to totiz tak, ze ten item ti da az po nejakych cca 90 vetrinach . Pokud by ti ho ani pak nedal, dej vedet. Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted March 23, 2017 Report Share Posted March 23, 2017 Ahoj, máš item Jewel of Adventurer? Pokud ano, tak zkus toho ducha jenom mlátit (tak, abys ho hned nezabil, takže třeba bez shotů nebo beze zbraně). Během mlácení by se ti měl ten jewel změnit na Jewel of Adventurer Link to post Share on other sites
Aphr0 5 Posted March 28, 2017 Author Report Share Posted March 28, 2017 aha ....asi blbe napsanej navod nebo jsem spatne cetl...omlouvam se za obtezovani s takovou malichernosti diky moc Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 Funguje ti to? Link to post Share on other sites
Aphr0 5 Posted March 28, 2017 Author Report Share Posted March 28, 2017 jj funguje ...dekuji mnohokrat Link to post Share on other sites
Recommended Posts