L2 Shrine strongly condemns the aggression of the barbaric russian federation. 🇺🇦 Slava Ukraini! 🇺🇦

iieddie

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

iieddie last won the day on December 15 2016

iieddie had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About iieddie

  • Rank
    Brown Keltir
  1. Začalo to fungovat. Čo som zmenil? Votujem iba na hopzone. Neviem prečo proste takto to ide...
  2. Bohužiaľ, preklikám všetky aj 5x. Relogujem, mením browsery. Skrátka dá mi to odmenu tak každý 3 deň, hlavne to štve keďže ak sa to nepodarí tak čakám ďalší deň. Včera trebárs nabehla po 10h v 00:30 na 2 hoďky. Dnes další neúspešný pokus.
  3. Tak vote mi nakonec pripísalo asi 00:30 ale odpočítavanie bežalo normálne od hlasovania. Výsledok: 2 hodiny Premium v čase keď som šiel spať, čo nie je až tak podstatné. Skor to že chyba nebola na mojej strane a naozaj sa to správa divne.
  4. Počítadlá niesu pretože ludia sú už zblbnutí z 1500+ očakávaní. Tu 1500 ľudí nie je. Ani 1000. Je to tu podobne ako Down. Skvelý server na (snáď) dlhodobé hranie. V lokáciách okolo 50-60 lvl je živo. Príjemná atmosféra CZ/SK + 20% Anglicky hovoriacich ľudí.
  5. Server je moc fajn ja nenadávam na vás. Ale odpovedal si na najmenej dôležitú časť mojej správy ktorá nič nemení na zvyšku... Ak to niekomu funguje bez problémov, rád sa poučím. Napr: práve teraz som pri tom strávil asi 20 minút bez úspechu.
  6. Snažím sa votovat denne a už som tu raz na votovaní hlásil chybu a mal som pocit že je to vyriešené ale bola to náhoda... podarilo sa mi to preklikať asi 4x z tak 8-9 pokusov. Úplne bežné je že začnem v Opere, idem do Chrome a posledný pokus dávam Edge. Adblock vypnutý. Najhoršie weby sú http://www.topservers200.com a http://top-server.cz ktoré neposkytujú feedback, či k hlasovaniu došlo resp. stále dookola povolia klikať VOTE a jediné čo po kliknutí spravia že užívateľa niekam presmerujú... Ostatné servery sú ok. Po hlasovaní napíšu - "už ste hlasovali" takže je jasné že fungujú. Práve ma to
  7. Hrám zhruba 2 týždne, mám Lvl 57. Manorím, predávam SS z Cata. Od lvl 40 sa dá na manore v pohode na matrách vyberať tak 1,5kk/hod. Okolo lvl 55 sú aj questy na Adeny za odmeny cca 1kk/hod. S Adenami sa dá vychádzať úplne v pohode. A RCPs sa dajú vyquestit, keye sa už predávajú tak po 100-150k čo je normál. Manor rozhodne nebeží pre vyvolených. Dnes som trebars prišiel 20:15 a ešte som tak 50% croopov vymenil. Pravda nebudete mať hneď na 60lvl full A armor a top weapon, ale to by ste tu zas nariekali že vśetci tu majú Áčka
  8. I came from L2 Dawn and population here is definitelly much more lively. For example today in Apostate 3 rooms were occupied.
  9. Vyriešené. Jedna zo stránok umožnuje zadať ID účtu na ktorý má byť zaslaná odmena.
  10. Zdravím. Voting system a jeho odmena mi fungovali dovtedy, kým som si nezaložil sekundárny in-game účet. Odvtedy už som votoval aspoň 3x a odmenu som nedostal ani na jeden. Problém je že sekundárny hrací účet sa z účtu na fóre nedá odstrániť tak neviem ako to vyriešiť. Ďakujem.