L2 Shrine strongly condemns the aggression of the barbaric russian federation. 🇺🇦 Slava Ukraini! 🇺🇦

pejsek42

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About pejsek42

  • Rank
    Brown Keltir

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ahoj - all, Chci navrhnout event o nejhezčí obrázek ze hry. odměny by byly - čepky ---- nic víc nic míň. (kurpikladu takova obic santa cepka by byla fajn) S pozdravem aktivní hráč.
  2. LE DE a RE jsem hral aj dktech nebyl zlej ale ze bych byl nejak znamej to pochybuju
  3. uprimne ja stimhle zadnej problem nemam a to tu hraju skoro od zacatku max jim parkrat nejde stranka
  4. a prijdem i o event itemy resp ty santa ponozky stromky a pod. ? nebo jen zmizi npc + samozrejme zbrane ktere jsou jen na 4h ?
  5. Ahoj - Fidoo Máš manor, kamarád má bounty huntera a vydělává nehoráznej vejvar. Já mám tanka a doslova pár aden a to manořím,farmím v cata ale on ma mnohem víc jak já . Zvednutí spoilu o 0,5x rate nějak extrémně poznat nepůjde, akorát to bude nefér oproti těm co se tolik namakali na equipu doteď.
  6. Ahoj rád bych se zeptal zdali budete delat ten cz preklad na event ne zebych to potreboval cesky ja jen ze nikde neni co z eventu pada ale u minulejch ste to psali dekuju za kazde info.
  7. Ahoj co jsem koukal tak vetsina klika jen jeden referal proto mozna doted nikdo neupozornil ovsem ja poctive klikam aby nas bylo vic a proto chci oznamit ze jedna z hlasovacich stranek nejede http://mmo24.info/vote/792 je to ta jak ma reus 24h na opetovne hlasovani.
  8. Tak zatohle ti emco patri velke dik jednou me taky poslal ten spam takove lidi fakt nemusim akorat to pak kazi hru