Dabinak 0 Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 Dobrý den, po odvolaní vlka mi nejde vysumonit nevím v čem je problém nikdy se nic podobného nestalo. (restart nepomohl) s pozdravem Dabinak Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 Ahoj, říká to nějakou hlášku? Na jaké postavě to dělá? Link to post Share on other sites
Dabinak 0 Posted March 5, 2017 Author Report Share Posted March 5, 2017 na postavě Dab žádná hláška. Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 O něco tě poprosím, připrav si tady na fóru odpověď "teď" nebo tak něco, ale ještě ji neodesílej, pak zkus ve hře toho vlka vyvolat a pak hned odešli tu připravenou odpověď (ať vím, na jaký čas mám koukat v logu) Link to post Share on other sites
Dabinak 0 Posted March 5, 2017 Author Report Share Posted March 5, 2017 Summon Link to post Share on other sites
Dabinak 0 Posted March 5, 2017 Author Report Share Posted March 5, 2017 Vlka mám na liště 20x kliknutí Link to post Share on other sites
Dabinak 0 Posted March 5, 2017 Author Report Share Posted March 5, 2017 Kdyby umřel tak by to muselo být více jak 24 hodin. Další věc by zmizel náhrdelník. (Bez vlka nemohu expit ) Link to post Share on other sites
Deathwing 23 Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 nemas full inventar, vyvolanyho jinyho peta/sumona? nebo nekde v rohu kde neni misto na vyvolani Link to post Share on other sites
Dabinak 0 Posted March 5, 2017 Author Report Share Posted March 5, 2017 inventář 45/80 stojím v Giranu na naměstí žadnýho jíného peta nemám Děkuji za všechno Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 Máš snow wolfa a nejsi v klanu, co má halu v Adenu nebo Rune - musíš se stavit za pet managerem a nechat si z něj udělat obyčejného a nebo se nechat nabrat do klanu, co má halu v Adenu nebo Rune Link to post Share on other sites
Deathwing 23 Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 jeste jedna moznost me napadla, je od vcera mrtvej nekde daleko. Tim nejde vyvolat, protoze je vyvolanej a nevidis ho protoze je mrtvej nekde daleko, zkus portnout nekam jestli se objevi Link to post Share on other sites
Dabinak 0 Posted March 5, 2017 Author Report Share Posted March 5, 2017 Emča má pravdu, to je ten problém moje nepozornost (omlouvám se, problém vyřešen) LOCK Link to post Share on other sites
Recommended Posts