Skelton 0 Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 Polearma bez masterky má brát 4 cíle. polearm mastery pridává na levlu 45 max 7cílů při max enchantu(30) polearm masterky max 13 cílů. vysvětlí mi někdo proč tady tohle neplatí a skill mastery přidává pouze p atc ? a i bez mastery není omezen max počet cílu, a záleží jen na tom jak jsou moby poskládané ? děkuji Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 Ahoj, funguje to tak, jak má, tzn. SA v polearmě přidává 4 moby, polearm mastery 1-8 přidává 5 mobů, polearm mastery 9+ přidává 10 mobů. Na poskládání mobů záleží taky, ale maximum se určuje takto. Link to post Share on other sites
Skelton 0 Posted February 3, 2017 Author Report Share Posted February 3, 2017 v tom případě mi řekněte jak ork můře vláčkovat 30 mobů + a tank 15 mobů + a já osobně jsem bral s tankem v kata 10 mobů s common polearmou . bez masterky bez SA v poli jedinej problém byl správné uspořádání mobů a acurace . prosím otestujte to. Link to post Share on other sites
Jorn 120 Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 Zkousel jsem to ted s tankem level 40. Nassumonil jsem si moby, ktery jsem zabil na jednu ranu, maximalni pocet mobu, kterej se mi podarilo zabit byl 6. Jinak to vypada na nejaky random mezi 4-6, kdy 5 mobu jsem byl schopen trefit najednou nejvic. Tim, ze vlackujes hodne mobu, tak porad nemlatis tech 4-6 stejnych mobu. Pokud bys do nich bouchl jednou, a pak je vsechny proklikal, urcite by bylo videt ze jsi ubral hp maximalne 6ti mobum. Jak to doopravdy funguje by musela zjistit @Emca. Link to post Share on other sites
Skelton 0 Posted February 3, 2017 Author Report Share Posted February 3, 2017 ok lock Link to post Share on other sites
Recommended Posts