FanDeWoith 0 Posted November 13, 2016 Report Share Posted November 13, 2016 Ahoj, nechal jsem par charu olnline a prisla mi na vsechny stejna message Chtel bycha poradit jak se dela tohle makro Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted November 13, 2016 Report Share Posted November 13, 2016 Ahoj, myslíš toho spammera? Quote Link to post Share on other sites
M4npow3r 0 Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 Ahoj, bylo to včera - HelloFriend - odkaz na nejakou stranku s prodejem itemu /aden atd - stránku přesně nevím .. Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 Ten už dostal ban, od té doby to zkoušel ještě třikrát, ale povedlo se mi ho chytnout dřív, než zase spamoval. Už to ani nepíšu do trestů, protože bych nedělala nic jiného Quote Link to post Share on other sites
pejsek42 1 Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 Tak zatohle ti emco patri velke dik jednou me taky poslal ten spam takove lidi fakt nemusim akorat to pak kazi hru Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts