Yooyoo 20 Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Ahoj, dneska jsem to testoval. 1. Před i po zapnutí (po nabití na lvl 3 skillu Pain Of Shilen), mám P.atk stále stejný. Mělo by dojít k 30% navýšení p.atk. (teoreticky první bod je vyřešen zodpovězením druhého bodu, zkoušel jsem totiž ogre totem a ten má také + 30% k p.atk, tím že ale SoS vypne totem, tak se P.atk nezmění). 2. U tyranta v partě dojde při zapnutí Spirit of Shilen k vypnutí jakéhokoliv aktivního totemu a nelze znova nahodit dokud SoS neskončí. 3. Když už aktivuji Spirit of Shilen, někdy se automaticky znova zapne hned potom zapne do buffů i Pain of Shilen na lvlu 3. To by se ale zapnout nemělo ne? Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Podíváme se na to Link to post Share on other sites
Jorn 120 Posted September 14, 2016 Report Share Posted September 14, 2016 ten pain of shilien by se mel aktivovat zase od 1 do 3 levelu, nemel by hned vyskocit na 3 level .. muzes prosimte zkusit i flame iconu u palacha, jestli je tam stejny problem? ja se bohuzel tento tyden k pc skoro nedostanu//edittakze totemy se prepisuji na gf ge a freyi, zmena kdy se prestaly prepisovat pri pouziti ikon je az od h5 viz http://legacy.lineage2.com/news/highfive_01.html Link to post Share on other sites
Yooyoo 20 Posted September 14, 2016 Author Report Share Posted September 14, 2016 Quoteten pain of shilien by se mel aktivovat zase od 1 do 3 levelu, nemel by hned vyskocit na 3 level .. muzes prosimte zkusit i flame iconu u palacha, jestli je tam stejny problem? ja se bohuzel tento tyden k pc skoro nedostanu//edittakze totemy se prepisuji na gf ge a freyi, zmena kdy se prestaly prepisovat pri pouziti ikon je az od h5 viz http://legacy.lineage2.com/news/highfive_01.htmlTo on jede od 1 do 3 a až na 3 jde aktivovat SoS, ale jakmile aktivuji SoS, tak se mi hned po aktivaci zapne zase rovnou na 3 lvlu Pain of Shilien a to je právě to, co si myslím, že nemá. Flame iconu zkusím dneska večer. Flame icon je to same. Aktivuji ji a potom se stejně mi stejně hned znova v buffech objeví Spirit of Phoenix na lvl 3. Link to post Share on other sites
Jorn 120 Posted September 14, 2016 Report Share Posted September 14, 2016 Jo to by se stavat nemelo, mrknem na to ...Jen pro overeni .. kdyz nahodis ikonu, resetne se timer toho stage 3 self buffu znovu na tech 20s nebo kolik to je? Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted September 24, 2016 Report Share Posted September 24, 2016 Zavirám jako notbug Link to post Share on other sites
Recommended Posts