Aribeth 23 Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 Zdravíčko, ráda bych se zeptala, jestli se dá nějak nastavit pořadí serverů, které to ukazuje při loginu. V současné chvíli mám na prvním místě US proxy s pingem 200+ a při přihlašování stačí dát enter navíc a můžu se přihlašovat znovu, protože mě to hodí na ten americký. Jde to nějak nastavit třeba alepoň pro jednotlivce v nastavení? Díky, není to sice bug, ale pro české hráče a jiné z okolí je to dost otravné. Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 Ahoj, nepomůže, když si to necháš seřadit podle názvu? Bohužel se to samo od sebe řadí dost náhodně a zatím jsem nepřišla na to, jak to donutit, aby byl první server, na kterém jsi naposledy hrála (tak by to mělo správně fungovat)... Zkusím na to ještě mrknout, uznávám, že to je opravdu otravné Quote Link to post Share on other sites
Yooyoo 20 Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 Taky mě to dost vytáčí, nemusíš dát ani entr navíc, jen ho prostě podržet o milisekundu více a automaticky tě to přihlásí přes obrazovku se servery. S alternativní proxy nahoře to bylo na nic, teď s US je to ještě horší. Zkuste to prosím vymyslet tak, aby byla main proxy nahoře. Otravné je to hodně. První je vždy US nehledě na to, kde jsem byl naposledy lognuty. Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 Zkusím s tím něco udělat. Už asi tuším jak docílit toho, aby se pokaždé znovu změřil ping, teď jen přijít na to, jak to donutit správně seřadit... Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 Zkuste si updatnout přes Launcher Quote Link to post Share on other sites
M4npow3r 0 Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 Místo enteru klikat na tlačítko login - to je zaručené řešení pak se Vám nic automaticky nepřihlásí a máte možnost si vybrat server podle chuti Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 No já to už upravila, že už musíš vybírat vždycky (nepředvybere se žádný) Quote Link to post Share on other sites
Yooyoo 20 Posted November 1, 2016 Report Share Posted November 1, 2016 Jo, to je dobré řešení. Díky Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts