M4npow3r 0 Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 Ahoj,mám trošku problém. Po reinstalu klienta mám problem se zobrazením některých itemů. U prodávajících vidím všechny itemy ale u kupujících vidím pouze ty, které mám u sebe v batohu + nevidím hl panel ikon. Poradí někdo ? Děkuji Dotyčný kupuje SOP , které já u sebe nemám,nikdy jsem se s tím nesetkal, děkuji za rady Quote Link to post Share on other sites
Wlad 20 Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 toto mam od začátku co tu hraju ale možná to je převzaným systemem z jiného serveru který laucher neupdatne uplně. nicméně takhle blbne i výdrž summona což mi u kočky trošku vadí Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 Ahoj, stáhni od nás čistého epilogue klienta, nainstaluj ho do nové složky, nic nemaž a nakopíruj tam launcher. Pak nech provést update a musí to fungovat. Jak blbne výdrž summona? Quote Link to post Share on other sites
Wlad 20 Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 nejde videt jak prodané věci ale to neřeš je to spojené s tím stejným problémem co je psaný výše Quote Link to post Share on other sites
Graddy 9 Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 ja hram na Freya clientovi neni problem Quote Link to post Share on other sites
M4npow3r 0 Posted October 30, 2016 Author Report Share Posted October 30, 2016 Mně to na Freya klientovi taky nezlobilo, možná ho instnu zase Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts