l2woxa 1 Posted October 25, 2016 Report Share Posted October 25, 2016 Přijde mi, že tento selfbuff nefunguje. Pokud si pamatuji správně, po dobu, kdy je tento buff aktivní bych neměl dostávat dmg z kouzel a tu by naopak měl dostat ten, kdo kouzlo seslal. Zkoušel jsem to na mobech ve VoS a stejně tak v PvP proti SE Inkvizitorovi a veškerou dmg jsem schytal já a sesilatel neměl ani škrábnutí. Může to někdo prověřit, případně mi dát nějaké vysvětlení jak tento selfbuff vlastně funguje? Dík. Link to post Share on other sites
Jorn 120 Posted October 25, 2016 Report Share Posted October 25, 2016 Ted jsem to vyzkousel (zkouseno s hurricane od SH) a dostaval jsem dmg zpet ... zalezi jaky mas skill toho levelu ... pokud mas nejvyssi (lv 4), tak je sance na reflect 50 procent. Link to post Share on other sites
l2woxa 1 Posted October 25, 2016 Author Report Share Posted October 25, 2016 Díky za info, mám zatím lvl3. Měl jsem trochu podezření, že tam bude jen nějaká šance a není to 100%. Zdá se, že "korejský random" pracuje v můj neprospěch Asi se to tu může uzavřít. Link to post Share on other sites
synapse 0 Posted October 25, 2016 Report Share Posted October 25, 2016 co já vím tak by to melo byt 50% ze se dmg obrati takže by to melo byt v poradku Link to post Share on other sites
Recommended Posts