Vesemir520 0 Posted April 16, 2019 Report Share Posted April 16, 2019 Zdravím, před pár dny jsem se rozhodl vrátit do éry Lineage 2 a hned zezačátku jsem narazil na jeden vskutku velký zádrhel. Už od levelu 5 až po můj stávající level 24 Human Wizard nedosávám vůbec žádné skilly. Když otevřu okno se skillama, nachází se tam pouze 2 spelly, jak je zobrazeno na obrázku v příloze. Jedná se o chybu nebo byla provedena změna v systému? Pamatuju si, že vždycky se skilly automaticky přidávaly do seznamu s příslušným levelem. Děkuji za odpověď. Quote Link to post Share on other sites
Aphr0 5 Posted April 16, 2019 Report Share Posted April 16, 2019 jsi nehral hooooodne dlouho asi ..... tos asi hraval nejaky mid a high raty ....tohle je klasickej starej low rate ....takze sup do kostela a ucit skilly Quote Link to post Share on other sites
Vesemir520 0 Posted April 16, 2019 Author Report Share Posted April 16, 2019 Děkuji za rychlou odpověď. Doposud jsem se s tímhle nesetkal a to ani na low-rate, ani na high-rate, takže pro mě úplně nová zkušenost. 😂 Především jsem se chtěl ujistit, zda se vůbec o chybu jedná či nikoli. Quote Link to post Share on other sites
Lucas 0 Posted April 16, 2019 Report Share Posted April 16, 2019 S tím jsem se setkal nedávno na ofic classicu, že jsem se mohl učit skilly rovnou za chodu ve skills. Tady a na starších jsem muse vždycky do katedrály Quote Link to post Share on other sites
Deathwing 23 Posted April 24, 2019 Report Share Posted April 24, 2019 Takhle je to spravne, na prislusnym lvlu musis jit na prislusny misto podle rasy/classu a naucit se skilly. Autolearn je jen custom dodelavka pro zrychleni. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts