Waltari 18 Posted October 24, 2018 Report Share Posted October 24, 2018 (edited) Ahojte, Heledte dostala se ke me takova nepochopitelna vec.. kdyz se podivam do sveho inventarre tak tam mam 7 itemu a kdyz se podivam na zabrane tak mi jich to ukazuje 32 a totalne to nechapu.... viz screen: http://prntscr.com/l9xyic muzete mi nekdo rict cim to je? a nebo jestli to je bug? //EDIT: tak je to OK,.prepnul jsem sub a je to v poradku... please del. Edited October 24, 2018 by Waltari Quote Link to post Share on other sites
Zero 9 Posted October 24, 2018 Report Share Posted October 24, 2018 21 minutes ago, Waltari said: Ahojte, Heledte dostala se ke me takova nepochopitelna vec.. kdyz se podivam do sveho inventarre tak tam mam 7 itemu a kdyz se podivam na zabrane tak mi jich to ukazuje 32 a totalne to nechapu.... Quest a Item inventare su zdielane... nebude to tym? Quote Link to post Share on other sites
Waltari 18 Posted October 24, 2018 Author Report Share Posted October 24, 2018 nene, ten jsem mel prazdny... ale po prehozeni subu uz je to v poradku. Quote Link to post Share on other sites
Zero 9 Posted October 24, 2018 Report Share Posted October 24, 2018 Hmmm je to divne... pokial viem tak pri nahrati postavy by mal prebehnut aj prepocet inventaru... Tu ten prepocet asi neprebehol korektne, ale pri prehodeni subky uz prebehol... Otazne je ci to bola chyba na strane klienta, alebo servru... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts