dardarion 0 Posted October 17, 2018 Report Share Posted October 17, 2018 Na server som prišiel iba nedávno. Po 5 ročnej abstinencii som sa rozhodol znova sa pustiť do L2. Server sa mi však zdá poloprázdny (skoro prázdny). Má zmysel tu začínať, alebo je pred krachom? Chcel by som chodievať najma RB a kama (pvp nemám rád) a tak trocha farmiť, expiť. Nemám totiž čas na celoenné hranie. A ešte otázka. Nejaký milý event (napr. Haloweenský) nebude? Ďakujem za odpovede Quote Link to post Share on other sites
SexSlayer 32 Posted October 17, 2018 Report Share Posted October 17, 2018 Čo začal šroubkoland tak je to tu v prdeli. Aspoň sa mi to posledne dva týždne tak zdá. Podľa môjho názoru to tu ožije na TW/CS a ku koncu mesiaca na Oly. Verím, že sa to k novému roku zlepší Quote Link to post Share on other sites
dardarion 0 Posted October 17, 2018 Author Report Share Posted October 17, 2018 čo bude k novému roku? Či má význam dokončiť prestupáky ? Quote Link to post Share on other sites
SexSlayer 32 Posted October 17, 2018 Report Share Posted October 17, 2018 Zatiaľ sám neviem a nechcem tvrdiť, že niečo bude, aby mi opäť niekto nevykričal, že som klamár. Ak ti nevonia pvp, tak v pohode rob čo ťa baví. Pevne verím, že tu hrajú hráči tak ako ja, ktorých to tu stále baví Quote Link to post Share on other sites
martin35 13 Posted October 21, 2018 Report Share Posted October 21, 2018 Officialní datum H5 snad ani nebyl řečen a nikdo neví, jsou tu jen různé famy kdy by se měla nahodit, dokonce vlastně neni jistý jestli se vůbec nahodí. Jinak pokud máš rad pve tak toho si tady užiješ do sytosti, to ti můžu garantovat My sme měli snahu to tu ještě trošku držet , ale komunita je tu fakt "zaostalá", wary se berou jen na CS a pokud je početní výhoda , jinak se zas ruši. Quote Link to post Share on other sites
k0ntra 11 Posted October 21, 2018 Report Share Posted October 21, 2018 (edited) 19 hours ago, martin35 said: Officialní datum H5 snad ani nebyl řečen a nikdo neví, jsou tu jen různé famy kdy by se měla nahodit, dokonce vlastně neni jistý jestli se vůbec nahodí. Jinak pokud máš rad pve tak toho si tady užiješ do sytosti, to ti můžu garantovat My sme měli snahu to tu ještě trošku držet , ale komunita je tu fakt "zaostalá", wary se berou jen na CS a pokud je početní výhoda , jinak se zas ruši. 2 Months later you can't take a castle,you can't take an epic,you can't win sod. If you think we are winning because of numbers i will find ppl to 9v9 you w/o hero skills and olympiad potions anytime anywhere. You are absolute garbage and a crybaby. Edited October 22, 2018 by k0ntra 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts