sunshine 8 Posted September 13, 2018 Report Share Posted September 13, 2018 Zdvořile prosím o prozkoumání geodat instance SOI do teď jsem neměl problém vlakovat moby, ale teď se to nehodí. Jestli ne geodata tak moby mají ještě různější vzdálenost ůtokú než měli nebo nwm. Před dvouma třema dnama bez problému, ale teď hrůza pokaždé fail. Díky Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted September 13, 2018 Report Share Posted September 13, 2018 Ahoj, vůbec nic jsem neměnila od skončení eventu (a to jsem měnila jenom to, že už má skončit), zkus to ještě a dej vědět... nevidím jediný důvod, proč by se to mělo začít chovat jinak, fakt se neměnilo vůbec nic Quote Link to post Share on other sites
sunshine 8 Posted September 14, 2018 Author Report Share Posted September 14, 2018 nwm jestli tj v poradku ale když umru a jsem po shadow znova nabuffuju pod shadow zacnu tak stejne ty moby se rozprchnou a zabijou všechny buffery a az nakonec se rozhodnou jit do destra co do nich mlati na frenzy atd tak nwm. Co se tyka mobu ještě je to hrozny netrefuju je všechny ani náhodou jednoho dva menim target místo a nic Quote Link to post Share on other sites
sunshine 8 Posted September 17, 2018 Author Report Share Posted September 17, 2018 to se tyka poslední mistnosti jinak pohoda a to jsem s tim nemel drive problém při stejnem set-upu Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted September 17, 2018 Report Share Posted September 17, 2018 No opravdu jsme tam nic neměnili, co to dělá teď po restartu? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts