argot 11 Posted November 28, 2017 Report Share Posted November 28, 2017 Po rozbiti vsech 4 sloupu a nasledneho videa me to hodilo postavu na zacatek kata k NPC Shunaiman a kdyz sem snim pokecal abych mohl pokracovat dal ,tak mi dal lahev a mec a poslal me to delat znovu ...takze jsem ve smycce ,sloupy rozbite Quote Link to post Share on other sites
mirage 13 Posted November 28, 2017 Report Share Posted November 28, 2017 Stalo se mi neco podobneho, nevim jestli presne to same. Po rozbiti 4 sloupu me to vyhodilo ven a pak me to taky poslal delat znovu. Problem byl v tom, ze kazdy z tech sloupu ma dat QI, takze na konci mas 4. Me ale daly jen 2, a proto se quest neposunul. Potom co jsem to probehl podruhe uz daly vsechny sloupy QI, takze jsem jich mel 6, a nasledne sel quest dokoncit. Quote Link to post Share on other sites
argot 11 Posted November 28, 2017 Author Report Share Posted November 28, 2017 14 minutes ago, mirage said: Stalo se mi neco podobneho, nevim jestli presne to same. Po rozbiti 4 sloupu me to vyhodilo ven a pak me to taky poslal delat znovu. Problem byl v tom, ze kazdy z tech sloupu ma dat QI, takze na konci mas 4. Me ale daly jen 2, a proto se quest neposunul. Potom co jsem to probehl podruhe uz daly vsechny sloupy QI, takze jsem jich mel 6, a nasledne sel quest dokoncit. Mozna to tim bude ,protoze mam jen 3 pokud mluvime o itemu seal of binding.V tom pripade je to ale bug ,protoze ti ma z kazdeho sloupu padnout item Quote Link to post Share on other sites
mirage 13 Posted November 28, 2017 Report Share Posted November 28, 2017 No ja si nebyl jisty jestli jsem nedelal neco blbe, poslal jsem na to utocit i summona a napadlo me ze treba proto to nedalo, tak jsem to nehlasil a priste radsi mlatil jen tim skillem. Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted November 28, 2017 Report Share Posted November 28, 2017 Ahoj, díky za info, mrkneme na to Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts