Narran 2 Posted November 19, 2017 Report Share Posted November 19, 2017 Zdar, uvažoval som a dospel som k zaveru ze sa s mojim clanom premiestnime sem (nie je nas vela ale lepsie nez nic ) a chcem sa opytat ake vyhody maju novy hraci , nieco som cital ze clan lvl 5 , navyseny XP ... poprosim niekoho kompetentneho o vyjadrenie nakolko sme zacali na IL ale nebavi to ... Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted November 19, 2017 Report Share Posted November 19, 2017 Ahoj, jsou zvednuté rate na dvojnásob (do 4. prosince, takže na to máte 2 týdny), clan level 5 dostanete zadarmo v Giranu u NPC, stejně tak shadow bgrade zbraně a armor (jsou na 2880 minut) a newbie bgrade shoty. To NPC tam bude taky do 4. prosince. Quote Link to post Share on other sites
SexSlayer 32 Posted November 19, 2017 Report Share Posted November 19, 2017 Rozhodol si sa vrátiť.. na ako dlho? Quote Link to post Share on other sites
Narran 2 Posted November 20, 2017 Author Report Share Posted November 20, 2017 9 hours ago, SexSlayer said: Rozhodol si sa vrátiť.. na ako dlho? Boh vie Dik emca Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts