Aribeth 23 Posted March 26, 2017 Report Share Posted March 26, 2017 Ahoj, mohla bych poprosit o prověření skillu Shilien Knight - Lightning Strike? Mělo by to dávat dmg a paralýzu, ale když to hodím, tak nastanou jen dvě varianty: v okně to vypíše "resisted" a dá to dmg nevypíše to "resisted" a dá to jen dmg - žádnou paralýzu Ještě se mi nepodařilo aby to do moba dalo paralýzu (natož do hráče). Díky Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted March 26, 2017 Report Share Posted March 26, 2017 Ahoj, tu paralýzu to nahazuje až ve chvíli, kdy skončí první debuff (ten na 15 sekund sníží attack speed, casting speed a speed na 50 %) Link to post Share on other sites
Aribeth 23 Posted March 26, 2017 Author Report Share Posted March 26, 2017 (edited) Cože?! Ale v popisu skillu všude je uvedeno jen, že přidá xxx k MAtk., který s určitou šancí způsobí 15s paralýzu... O nějakém debuffu na speedy tam není jediná zmínka. Jak teda ten skill skutečně funguje? Jinak paralýza zatím nenajela ani jednou... Edit: Tak jediné, kde je to tedy napsané správně jsou patch notes na offic webu pro GF. Všude jinde včetně hry je to popsané blbě. Odkaz zde. http://legacy.lineage2.com/news/graciafinal_05.html A dík, tak aspoň vím, jak to teda opravdu funguje, na popisky skillů se nedá spoléhat Edited March 26, 2017 by Mirgalen Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted March 26, 2017 Report Share Posted March 26, 2017 Jinak celkově to tedy v prvním kroku dá damage a nahodí první debuff (15 sekund, 50 % všech tří speedů dolů) a když ten první debuff projde, tak po skončení nahodí druhý debuff (10 sekund paralýza)... 1 Link to post Share on other sites
Aribeth 23 Posted March 26, 2017 Author Report Share Posted March 26, 2017 Jasný, a protože jsem ty moby zabila dřív než za 15s, tak se ta paralýza nenahodila *headdesk* Tobě posílám dík a korejcům z každý strany jednu facku za špatně odvedenou práci... Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted March 26, 2017 Report Share Posted March 26, 2017 Koukám, že v Epilog klientovi už to trošku opravili (my tam máme data z Finalu), ale stejně mi nepřijde, že 50 % speedu dolů je "immobilize": Strikes the enemy with a lightning bolt that inflicts non-attribute damage with 82 Power added to M. Atk., and immobilizes him/her for 15 seconds and then paralyzes for 10 seconds. (u prvního levelu) EDIT: Takže podle toho popisu bych tam čekala spíš 15 sekund root a pak 10 sekund para... Link to post Share on other sites
Aribeth 23 Posted March 26, 2017 Author Report Share Posted March 26, 2017 Někde to zase píše, že to hodí stun (na vyšším kroniklu). Asi se pořádně začtu do toho patch note, je tam docela dost informací, které jsem netušila Link to post Share on other sites
Recommended Posts