L2 Shrine strongly condemns the aggression of the barbaric russian federation. 🇺🇦 Slava Ukraini! 🇺🇦

eSsay

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About eSsay

  • Rank
    Elpy

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Preinštaloval som komplet celé GeForce Experience vrátane ovládača + DirectX a aj tak nepomohlo. Na druhej strane, zmazal som Graciu a nahodil H5 (Freyu) + nejaký zahraničný server a ten ide bez problémov ako po masle :-) takže chyba nebude v grafike. Môžem ešte skúsiť iného clienta Graciu... nejaký tip náhodou??
  2. Hmmm, tak ja neviem už skúsiť ešte ovládač grafiky na novo?
  3. Zaujímavé je, že ten error, čo som Ti tu hodil hádže blbosti Nemám totiž OS Vista 6.2, ale Win 10. Napadlo ma, či tie zmätky nemôže robiť aj samotný Win 10. Na Win 7, 8, aj 8.1 mi L2 šlo bez problémov. Ale asi som to poriešil ... v OPTIONS.ini som si dal RefreshRate=144 a zaplo hru s touto hodnotou takže si všetko budem musieť meniť cez súbor OPTIONS.ini (btw, nie je za to nejaký postih / Ban, že si editujem options vo Vašom system súbore?? Na niektorých serveroch to bolo trestné). Ten StartupFullScreen=False nefunguje. Teraz mi hlási inú chybu, ak z hry prejdem do Winu (klávesou
  4. Nefunguje, problém sa vyskytne aj keď v hre stlačím ALT+TAB do okna, nabehne čierna obrazovka.... pomôže jedine CTRL+ALT+DEL a potom sa dostanem na plochu, kde je tá chyba. Zmena resolution na 1920x1080 mi raz ide, raz nie :-) problém je hlavne s refresh rate. Iné hry idú bez problémov.
  5. Vyskúšal som, nepomohlo.
  6. Ahoj! pri zmene rozlíšenia (či už v hre alebo v súbore Options.ini) na 1920x1080x32bit a 144Hz refresh rate (keďže mám taký monitor) mi stále hádže túto chybu (viď prílohu). Skúšal som aj vymazať súbor Options.ini a dať znovu Update, ale nepomohlo... a aj preinštalovanie celého clienta - nepomohlo.