L2 Shrine strongly condemns the aggression of the barbaric russian federation. 🇺🇦 Slava Ukraini! 🇺🇦

Anry

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Anry

  1. Mám na vás poslední dotaz týkající se zbraní, Major Arcana má M.atak 175. A Daimon Crystal zde na vašem serveru má kolik ? Typuji že M.atak 161, nebo se mýlím?
  2. Jinak řečeno máte to nastavené podle sebe a ne podle Ofiku. :-)
  3. Angeli ikon fungje jen pro tohle Sword/Blunt Weapon Mastery pokud vezmes Pole,Luk či stafku okamžitě spadne, to samé totemi.
  4. Totemy a Angelic ikon zmizí pokud nahodíš jinou zbran než určenou pro tu classu byly jstím velké problémy na Kamaelu takže v pozdějších verzích to upravili jo a oficiální plná NCsoftská geodata nikdy vydána nebyli to co máte jsou jen částečná ukrádená NCsoftu jedním z jejich bývalích zaměstnanců, které upravil a prodává dál :-D jen tak mimochodem takže pokuď to opravdu chcete mít aspoň truchu podle ofiku napište NCsoft týmu rádi vám poradí.
  5. Zdravím, tak kde bych měl začít hraji tu sice krátce ale hned na začátek tu máte dost zásadní chyby které na ofiku na Gracii nebyli třeba to že když tyrant nahodí s fistami totemy pak si vezme jakou koliv zbraň a totemy vesele fungují dále to same u paladina s Angelic Ikon, na ofiku bylo že při nasazení jiné zbraně okamžitě tyto buffy zmizeli jak totemy tak angelic ikon. Plus ta vaše slavná Forg of Godds na ofiku vždy fungovala trochu jinak ne že se při zabití jednoho moba naspawnuje dalších 8, byla tam šance při zabití moba že se spawne další mob ta šance byla u každeho moba jiného scar