Yooyoo 20 Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 Ahoj, mám tady seznam pár věcí, které se dost často bugují: 1. Pošlu party invite, ten člověk to z nějakého důvodu neveme (trade (viz bod 2), možná taky že je v portu a okno se zruší?) a pak už mu nejde partu poslat a ani nikomu jinému. Hází to pořád "waiting for another reply". Nedá se to vyřešit jinak než změnou party leadera nebo restartem. 2. Když s někým dávám trade a zároveň mi přijde party invite, tak potom co potvrdím trade mi zmizí i okno s party invitem. Což asi taky zapříčiňuje bod 1. Nemůžu pak dostat partu dokud někdo neudělá restart. 3. Když posílám někomu trade ale bugne se tak, že to pořád ukazuje "this person is already trading with someone else" (ale přitom s nikým netraduje), tak to taky nejde vyřešit jinak než restartem. Když ten restart udělám, dostanu vždy na obrazovce s postavou disconnect. Jde s tím něco dělat? Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 Mrknu na to, ale zkus prosím dát dohromady způsob, jak ty bugy vyvolat Quote Link to post Share on other sites
Yooyoo 20 Posted February 4, 2017 Author Report Share Posted February 4, 2017 Nevím jak přesně ty věci vyvolat. Stává se to na denní bázi, takže doufám, že bude třeba někdo schopný připsat další data. Quote Link to post Share on other sites
Skelton 0 Posted February 22, 2017 Report Share Posted February 22, 2017 třeba když daný člověk invituje vice lidí, danemu člověku to spadne v době kdy běží invite a dotyčný nečeká a už invituje další lidi, šance za tuto hlášku tak 50%. řešily jsme to přehozením PL. Quote Link to post Share on other sites
uberpet 0 Posted February 23, 2017 Report Share Posted February 23, 2017 problem s kterym bylo velmi casto potykano i na jinych srvrech (asi skoro na kazdym kde jsem hral) otazku cestnosti nedokazu vyhodnotit pac mi to prislo vsude cca stejne (pokud slo o l2off na jave jsem nikda nehral) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts