crazyyuri 0 Posted January 21, 2017 Report Share Posted January 21, 2017 Siemanko ludziska! Opłaca się tutaj zacząć grać by przypomnieć sobie i nauczyć się od nowa lineage 2? Jaki jest online? Testowałem x serwerów ale od 2013 roku (od tego roku miałem przerwę) widzę pełno syfu się na scenie lineage 2 się zrobiło i to też na "darmowym" globalu. Interesuje mnie gra supportem i bardzo casualowy styl grania bez jakiejś spiny. Quote Link to post Share on other sites
Eldax 112 Posted January 22, 2017 Report Share Posted January 22, 2017 Jesli interesuje Cie gra solo, z boxami na plecach to smialo zaczynaj. Quote Link to post Share on other sites
kebustosz 0 Posted January 22, 2017 Report Share Posted January 22, 2017 Najlepiej jako EE/BP , mozesz expic skillem który zamienia cię w "nukera" , albo jako BD raczej zawsze party znajdziesz. Dużo nowych osob na serwerze , warto zajrzeć, ja się wciągnąłem po raz drugi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts