Yooyoo 20 Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 Ahoj, nevím, zda je to chyba a nepodařilo se mi k tomu ani moc dohledat. Nicméně popíši situaci jak se mi stala: Mám téměř full buff (myslím že jsem měl 20 buffů včetně vote bonusu), zapnu toggle skill a mlátím moba. Zapne se mi několik trigger skillů (fighter will, sub certifikát na attack, krit a i štít, counter critical třeba a ještě nahodím zealot). Pak jsem si všiml, že mi najednou chybí první dva nabufované skilly. Tím pádem se to muselo nějak přepsat. Má někdo více informací, zda je to tak správně nebo ne? Link to post Share on other sites
Jorn 120 Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 To je uplne normalni. Pokud mas plne buffsloty a pusti se trigger, vymaze to prvni buff. Samozrejme, pokud se ti pusti vice triggeru, smaze jich to vice. Link to post Share on other sites
dudanek 0 Posted September 19, 2016 Report Share Posted September 19, 2016 Dejme tomu zealot,ale pro sub skilly/cc byl vzdy zvlast radek... Link to post Share on other sites
Jorn 120 Posted September 19, 2016 Report Share Posted September 19, 2016 Ne, na gracii final se sub skill nahazovacky (a napr i counter crit) vzdy zapocitavaji do normalnich buffu a tim padem je vytlacuji. Link to post Share on other sites
dudanek 0 Posted September 19, 2016 Report Share Posted September 19, 2016 Aha ok,moje chyba.... ;) Link to post Share on other sites
Recommended Posts