l2woxa 1 Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Dnes jsme zaznamenali, že pokud je v partě lowlevel postava a nebo i pet, tak nějak zlobí aggro a mobové se podivně trhají právě na ty lowlevely. Vypadá to asi takto: - zahájím boj aggrem na potvoru - potvora se na mě rozeběhne, ale ještě než přiběhne tak změní směr a zaútočí na jiný cíl (obvykle nějaký lowlevel hráč/pet) - tento cíl do boje nijak nezasáhl, nic nedělal, sedí někde stranou atd... Pokud se nějakým zázrakem poštěstí, že se potvora neurve hned v začátku není ještě vyhráno. Dost často se totiž urve v průběhu boje. Při sólování (jen s vlkem) to ještě jde, potvory se urvou jen občas, ale čím více je lowlevel cílů v partě tím více se situace zhoršuje. Pokud mám v partě jen postavy na podobném levelu, k žádnému trhání nedochází. Konktrétní testované sestavy: - paladin[ 51] + SwS [48], (žádný problém, ani jeden urvaný mob) - paladin [51] + vlk [36], (jde to, ale občas to vlk schytá) - paladin [51] + SwS[48] + 2x vlk [cca 36] + SO[30], (vlci a orákl téměř nonstop mrtvý, kolikrát šli k zemi i hned po resu) Dříve jsem tenhle problém neměl, začalo to až ve čtvrtek večer (možná od doby, kdy rozdíl mezi mnou a vlkem narostl na 15lvl - ale to potvdit nemůžu). Z debaty na clanchatu vyplynulo, že se s tímhle problémem setkávají i další. Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Ahoj, to je správné chování. Někteří mobové si vybírají nejslabší target. Link to post Share on other sites
l2woxa 1 Posted October 7, 2016 Author Report Share Posted October 7, 2016 No to bych chápal, jen mi přijde zvláštní, že ignorují aggro jako takové Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Dělají to i neagresivní mobové? Link to post Share on other sites
l2woxa 1 Posted October 7, 2016 Author Report Share Posted October 7, 2016 100% jistý si nejsem, zkusím odpozorovat, ale když nad tím tak přemýšlím, tak ti možná ne. Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Kdyby to dělal neagresivní, tak by to bylo divné. Agro mob je jasný - ty ho táhneš, dáš mu aggro a on má třeba 1000 bodů aggra na tebe. Pak doběhneš k low charům, ty se tím pádem dostanou do aggro range a každý tím dá aggro třeba za 300, protože je low. V tu chvíli už je tolik validních targetů s aggrem, že stačí aby to zalosovalo trošku nešťastně a šup, mob jde do sedících charů. Link to post Share on other sites
l2woxa 1 Posted October 7, 2016 Author Report Share Posted October 7, 2016 Ok, dík za vysvětlení. Nejspíš to tak opravdu bude. Link to post Share on other sites
Recommended Posts