Vasi 0 Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Jak je to správně s (ne)používáním force attack (ctrl) při útoku na členy nepřátelského klanu, pokud je přijatá oboustranná war a za předpokladu, že dotyční nejsou flaglí a nachází se mimo město či jakoukoliv speciální zónu? Zde na serveru je nutné i v rámci oboustrané clan war použít force attack, byť se jedná o validní cíl. Já mám zažito force attack nepoužívat v rámci pvp. Pokud ho jsem nucen požít, tak zabití cíle = PK. Ovšem jestli to tak opravdu bylo i v rámci clan war na serverech kde jsem hrával i na officu, si už přesně nepamatuji. Quote Link to post Share on other sites
Emca 306 Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Pokud nejsi vyloženě v PvP zóně (aréna, oly, ...), tak i při oboustranném waru by to mělo ten force attack vyžadovat, nevím, jestli to někdy v pozdějších verzích měnili, ale tohle je normální chování Gracie (nic jsme v tom neměnili) EDIT: Tak ještě 2012 to tak pořád bylo http://boards.lineage2.com/showthread.php?t=238917 Quote Link to post Share on other sites
Vasi 0 Posted October 11, 2017 Author Report Share Posted October 11, 2017 Ok, diky Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts