L2 Shrine strongly condemns the aggression of the barbaric russian federation. 🇺🇦 Slava Ukraini! 🇺🇦

Yendax

Members
  • Content Count

    40
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Yendax

  1. On 8. 10. 2018 at 10:42, Kermit said:

    Já osobně bych víc než h5 chtěl někdy vidět cz L2 classic server na nízkých ratech bez donate:) párkrát jsem classic zkoušel a moc se mi líbí

    Co je na Classicu dobrého naznám ten chronicle . Ja bych si rad zahral Erteya  ale to to nikde nejdou low rate servery .

     

     

  2. 4 hours ago, argot said:

    Rb sperky jsou nedilnou soucasti tehle hry ,to by se taky mohly zrusit CS aby nikdo nemel vyhodu manoru z hradu, nebo Hero ,protoze hero skily to je vetsi vyhoda v pvp nez rb sperk.Brecite, ze se nudite a nemate co delat jen cekate na upgrade a postavate po mestech,ja se ptam kolik z vas ma vesper set ,kolikrat jste zabily Beletha nebo Ekimuse,porad je co vylepsovat a dosahnout neceho vic.Chcete nechat smazat servr, ktery bez problemu bezi dva roky ,protoze urcita cast hracu veri ,ze kdyz budou vsichni zacinat od nuly tak se dostanou do top postav na servru a budou na tom lip.Nebo vam chybi pvp,proc tedy neprijmete--nerozdate  wary.Proc jste dva roky zabijely statisice mobu a piplaly si ty svoje postavy ,kdyz vam je lito prijit o 5% tydne pri war.Ze vam to neni lito ,kdyz tady brecite za wipe a uplny smazani. Muj nazor je, ze kdo ma cas a tu hru ovlada ,tak stejne vzdy o dost predbehne ty ostatni .Nehlede co jsem cetl a psalo se tu ,tak padnul i navrh ze novy servr H5 bude nejen donate ale taky se po roce udela wipe.Ten kdo nedosahl po dvou letech na shrine ani na vesper gunu nebo dynasty armor ,tak ani na H5 do roka nic nevytvori a jeste bude nastvanej za wipe .Jsou hraci, ktery nemaji cas nebo uz chut zacinat porad odznovu a i kdyz prestaly na Shrine hrat ,obcas se vraceji a pokracuji tam kde prestaly,dokonce novy lidi mi psali ze tady ted zacali hrat ,protoze se jim libi ze dva roky tady nebyl wipe .Rozhodne bych Shrine nevypinal,naopak dal bych sem co nejdriv upgrade na H5,vychytal mouchy  a po case treba druhej servr s donate na rocni  wipe pro nolifery .

    Je sice hezký že odpovídáš mě ale když si to přečteš od začátku tak píšu  že mi je jedno  jestli bude  starý nebo nový server  ale ať je jen jeden :)

    ale Emča už odpověděla  že bude starý a  na nový není ,  ten nový by stoho stareho ukradl lidi  a bylo by dobré někde oznámyt že nový nebude  a bude upgrade ten starý na H5 aby ty lidi co čekají na nový server věděli že mužou jít hrát na starý :)  a  chtělo by to odpočet toho upgrade . Nikdo sem nepřijde pokud nebudou nějaký jistoty  to je jen muj názor . Záčíná teď spousta serverů co se snaží nakrást lidi .

    Co se týče RB šperků ty sou mi u prdele na klan akce nechodim  sem ženatý a mám dvou letou dcerku takže se z manželkou střídám v uspávání   atd  a mám dvousměnou pracovní dobu .

    • Like 1
  3. 2 hours ago, Jorn said:

    Na forum chodi jen par lidi ze hry, takze hlasovani by bylo proste neprukazne.

    By se to mohlo zobrazovat ve hře aby šli lidi hlasovat na forum. Každopadně jestli chcete zachovat starý shrine tak nespouštějte dalši server a dejte nějaký datum update . Ty lidi co sem budou chtít přijt na H5 už můžou farmit na GE   a nečekat na spuštění nového serveru.

  4. Tak samozřejmě jsem čekal že mi odepíše Jorn :D 

    Co se týče RB sperků  že se někdo o ně bojí :D  RB šperky bych zrušil  ať je to fifti fifti  fear play pvp :D  ale to samo nejde.

    Ty výhody sem psal kvůly tomu  že je jedno jestli zůstane tento server   nebo nový ,  ti hráči  co začnou  tak se rychle vyexpí .

    Má probehnout Upgrade  a populace se postupně zvýší ale nikdo nevý co se stane až se spustí ten nový server . Kolik lidí bude na starém a kolik na novém a kolik ze starého uteče na nový . Na FB nekdo psal že čeká na nový takže na starém ani nezačínaj .

    Otázka zní chceme dva servery nebo jeden :) 

  5. Nějakej čas uběhnul  a myslím si, že dva servery jsou blbost . Měli byste se podle mě rozhodnout pro jeden server .  H5 je o dost jednodušší   a je tam kopletní Seven sing kvest, nevit blessig , reccomend bonus exp . Takže by pro lidi nebylo těžký začínat znovu .Jelikož to bude ještě aspoň měsíc trvat  mohly byste udělat hlasování  jestli nový nebo stávajíci  server , 2 servery by akorát rozdělily komunitu.

  6. Čus , na jiných serverech je dokonce zakázáno sdílení acc  a  GM tyto krádeže neřesí acc tak  hráči dávají na vlastní riziko , určitě nedam acc nekomu  komu nemůžu důvěřovat .

    Když už si něco pučujete že dotyčný nehraje a pak se vrátí z5 na server měly byste tyto věci vracet to je slušnost :-)  okecávat to je bez předmětné .

  7. 34 minutes ago, Emca said:

    To jsme nikde nepsali, ten H5 budeme samozřejmě chtít nahodit i tady na Shrine a s největší pravděpodobností ještě před spuštěním nového serveru

    Podle toho co psal Jorn  tak bude nový H5  a  upgrade starého serveru  někdy v budoucnu , ale jestli to bude jak ty říkáš tak tím lépe a zustanu  tu samo :)

    • Like 1
  8. 12 hours ago, vacicak said:

    vrati se ti par starych hracu, ale zapomen na to ze ti prijde nekdo novej. nikdo neni takovej blb aby sel na server kde maj stary hraci nafarmeno a doresi jen drobnosti :D

    H5 serveru teď startuje hodně , tak nemáš tak velký záruky že to přiláká nějaký větší počet hráčů návíc na H5 se farmí 3x rychleji  díky exp bonusum a novejch lokacím.

  9. 2 hours ago, Zero said:

    Co to nehodit ako sa nahadzovala GE? Najprv Eresea, potom Shrine a ked to bude odladene a pre tych co chcu donate otvorit ten novy server? Do tej doby by ste to mali odladene a mozno aj nejake tie financie na ten novy server... A mozno ten novy server ani nebude potreba a vratia sa ludia s5 na shrine... predsa len H5 ma dost veci co moze nalakat nielen novych ale aj starych hracov...

    +1