Narran 2 Posted March 13, 2017 Report Share Posted March 13, 2017 Zdravím , mám záujem znova začať hrať lineage po dlhšej odmlke , tak týmto spôsobom hľadám CP/Clan . (radšej tu CP) Som ochotný rozbehnúť akýkoľvek aktív class čo Vám bude treba do skupiny , som ochotný venovať tomu čas a na oplátku čakám j venovanie času a pomoc z vašej strany , či už pri expe atď . S L2 mam 10 ročné skúsenosti takže niečo málo o tejto hre aj viem . Ak by sa niekto našiel tak nech sa ozve . Sólo tu určite hrať nezačnem . Vďaka za pozornosť Quote Link to post Share on other sites
zakaram 0 Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 zdar,pojd do clanu lastrun jsem tam lowik tak muzem parit spolu:)nick zakaram,amesmir,artexak Quote Link to post Share on other sites
argot 11 Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 (edited) Ahoj.Pokud jsi ještě nezačal hrát,nebo nenašel nabídku co by splňovala tvoje představy nabízím místo v klanu Noční klub a zároveň místo v CP.Chybí nám aktiv EE nebo WC. Kdyby jsi chtěl pokecat o spolupráci pm ve hře Anabolika,Granko,Venkovnisvitidlo Edited March 22, 2017 by argot 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts